Op fotografieavonduur in Lutterzand

12:24 Senna T. 8 CommentsHet is altijd erg leuk om mooie nieuwe plekken natuur te vinden. Lutterzand ontdekte ik samen met een vriendin. Wij waren het er over eens dat het erg leuk kan zijn om met familie de natuur in te gaan, maar dat het een groot nadeel heeft: wij willen graag foto's maken. En dat is iets waar de fam niet op zit te wachten. Zodra je een paar foto's heb gemaakt moet je al weer snel verder om niet gigantisch achter te lopen. 
Daarom besloten we om samen een leuke plek uit te zoeken om te gaan fotograferen. Dat was super gezellig en we hadden ruim te tijd om foto's te maken. 
Lutterzand is een leuk divers gebied. Er is een mooi bos, een rivier en zandheuvels. Er was een strakblauwe lucht, die op de foto's helaas snel wit uitviel. Eigenlijk zou ik graag eens zo'n gebied bezoeken tijdens een van de 'gouden uurtjes'. Maarja daar moet je erg vroeg voor opstaan (niet handig als je nog anderhalf uur onderweg bent) of laat voor blijven (niet handig als iemand 's avonds moet werken). Een voordeel is dat het nu weer later licht wordt!

We kwamen ook nog langs wat kleine veldjes met heide. Erg leuk om te fotograferen.
Ik had nog nooit van Lutterzand gehoord, maar ik vind het een erg leuk gebied. We hadden gehoopt nog wat wilde dieren te spotten, maar dat is helaas niet gelukt. Ik dacht wel heel kort een ijsvogeltje te zien zitten, en we hoorden een specht, maar die staan niet op de foto.

Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel,
Liefs Senna

8 opmerkingen:

 1. Mooie foto's van een gaaf gebied! Die bomen! jeetje wat lekker grillig! En de hei heb je ook prachtig gefotografeerd.
  Fijne week!
  groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna.

  Hele mooie foto's heb je gemaakt.
  Mooi gebied zo te zien, lijkt ook divers om foto's te maken.

  Groettie van Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie foto's, lijkt me een heel tof gebied!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ooh deze omgeving is zo vet!! En je foto's zijn echt gaaf, vooral van die bloemetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hai Senna,

  Heerlijk om samen je hobby te beoefenen en dan ook nog eens met zulke mooie foto's als resultaat. Top gedaan.

  Groetjes,
  René

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zo'n uitstapje, die prachtige boom met die enorme wortels heb je heel mooi gefotografeerd,goed gezien
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen