Mijn eerste blog

08:34 Senna T. 2 Comments

Hallo allemaal,
Dit is mijn eerste blog en alles is hier voor mij nog nieuw. Een vriendin van mij heeft een hele leuke blog waar ik vaak op kijk. Via haar ben ik ook in op blogspot.com gekomen. Haar blog is te zien op: http://www.movieanne.blogspot.nl/. Vandaag ben ik bezig om de basis van mijn blog te maken. Een mooie lay-out en ik moet nog wat handigheid krijgen in deze site. Ik hoop dat ik snel kan beginnen met leuke dingen op mijn blog te zetten. Het liefst begin ik daar vandaag nog mee. Omdat ik nu zo goed als vakantie heb, leek mij dit een geschikt moment om een blog te starten. Ik heb lekker veel tijd nu, waarvan ik een groot deel aan mijn blog kan besteden.

Allereerst zal ik mij even voorstellen
Ik ben Senna en ik ben 15 jaar. Een aantal van mijn hobby's zijn; basketballen, creatief bezig
zijn en boven al FOTOGRAFEREN!

Dit is de camara waarmee ik fotografeer, een Canon 300D. (plaatje van internet)Ik ben nog veel aan het ontdekken wat er allemaal kan op gebied van fotografie. Op dit blog laat ik jullie een deel van mijn foto's zien.
Als het goed is staat er elke week minstens één nieuw
bericht. Als er een keer geen bericht is, kun je een kijkje nemen in mij archief. (die nu nog moet komen, haha)
Ik hoop dat jullie van mijn blog genieten! En ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een reactie achter laten. Je kunt mij volgen via Google Friend Connect, bloglovin of via E-mail.

Liefs,Senna

2 opmerkingen: