Zelfgeschoten foto's

11:17 Senna T. 0 Comments

Dat je een foto 'schiet' vind ik raar klinken, maar zo zegt men dat nou eenmaal. Of heb ik het mis en moet ik gewoon zeggen dat ik de onderstaande foto's zelf genomen heb? Of klinkt dat nog steeds niet oke en is het logischer als ik ze gemaakt heb?

Om te beginnen heb ik hieronder een aantal foto's geplaatst die oorspronkelijk op mijn site staan. Ik en nu aan het uittesten of ik ze beter op dit blog kan zetten. Ik loop al een hele tijd te knoeien met de lay-out van mijn website, en ik vind m nog steeds niet goed genoeg. Bovendien is al de helft van de ruimte vol. Niet echt geschikt dus. Ik hoop dat dit blog de uitkomst bied voor mijn foto's en de andere dingen die ik later nog ga plaatsen.

Deze aapjes heb ik zelf gehaakt. Helaas komt het uit een boek waarvan de patronen niet zomaar verspreid mogen worden. Dus je kunt ze niet zelf namaken, tenzij je het boek hebt natuurlijk, maar je kan wel deze afbeelding overnemen en bijvoorbeeld als bureaublad achtergrond gebruiken.

We hebben thuis twee hamsters, een mannetje en een vrouwtje. Ze hebben samen zeven schattige kleine hamstertjes gekregen die helaas allemaal naar andere baasjes moesten. We hebben erg van ze genoten!

Deze kop en schotel heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik vond 'm zo lief dat ik er deze foto van heb gemaakt en bewerkt.
Een van mijn eerste creaties, en ik ben er nog steeds blij mee. De tekst heb ik niet zelf verzonnen maar kwam ik tegen in een reclamefolder. Ik heb chocolade gesmolten en daarvan chocolaatjes gegoten in hartjesvormpjes. 

Ik ben dol op bloemen! Deze tulpen vond ik erg leuk omdat ze telkens te weinig water hadden en dan slap gingen hangen. Maar het grappige was dat zodra je ze water gaf, ze in vijf minuten weer overeind stonden. 
In de vroege lente een hele fietstocht gemaakt op zoek naar lammetjes en uiteindelijk kwam ik een heel weiland vol tegen! Super schattig natuurlijk! Het was nog lastig om de huppelende lammetjes scherp op de foto te krijgen, maar uiteindelijk heb ik deze toch mooi erop staan.


Je mag al deze foto's opslaan als je wilt verspreiden of wat dan ook. Zo lang je er maar geen misbruik van maakt. Je kan ze bijvoorbeeld als bureaublad-achtergrond gebruiken of leuk naar iemand sturen. Veel plezier ermee :)

0 reactie(s):