De kloof - Tenerife

12:22 Senna T. 4 CommentsDe vakantie lijkt alweer eeuwen geleden. En toch heb ik nog een paar foto's om te laten zien.
Deze foto's zijn van een wandeling die we maakte door een kloof. Gelukkig was het alleen afdalen. We kwamen uit bij zee en werden daar met een bootje opgehaald (de spannende toch met hoge golven waar ik eerder over vertelde)


Het is een heel mooi gebied. Ook erg toeristisch. Het was soms 'filelopen' omdat het zo druk was. Maar het was het zeker waard.
De meeste foto's waren niet goed gelukt omdat ik 1) vooral bezig was met heelhuids beneden aankomen en 2) er heel veel contrast was tussen de donkere rotsen en lichte lucht waardoor de foto's deels over- of onderbelicht waren. Maar toch nog wat foto's om jullie een indruk te geven:


Dit waren de laatste foto's van mijn vakantie. Bedankt voor alle reacties! komende weken wordt het even druk met tentamens en verhuizen. Ja! ik heb een kamer in Enschede! Super handig natuurlijk dat ik kan verhuizen precies tijdens de tentamenweken.  Dus misschien stel ik het nog maar een weekje uit. elk geval vind ik het super leuk en spannend om op kamers te gaan.

Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's!
Groetjes Senna


4 opmerkingen:

 1. Hoi Senna,
  Wat geweldig deze opnames van dit mooie gebied. Die rotsen, kloven en zelfs de aanwezige cactussen zijn zo mooi. Echt super!!
  Leuk ook dat je nu op kamers gaat in Enschede. Veel succes met je studie daar en je komende tentamens.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een prachtige natuur daar op Tenerife, leuk dat je de verschillende kanten van dit eiland hebt laten zien.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat ziet dit er mooi uit! Het lijkt me heerlijk om er te wandelen :)

  BeantwoordenVerwijderen