Tussen de rotsen - Tenerife

13:05 Senna T. 7 Comments


El Teide is de vulkaan van Tenerife. Het was mogelijk om de top te bezoeken, maar daar had je speciale tickets voor nodig. Je kon ook met een kabelbaan een deel omhoog, maar o.a. vanwege de weersvoorspelling bleven wij gewoon onderaan de top. 


Uiteindelijk bleek dit een goede keuze, want het bleek hier erg mooi te zijn. Het schijnt zelfs dat meerdere films hier zijn opgenomen vanwege de bijzondere rotsen. 


Rotsen met tussendoor de top van de vulkaan.Deze wolken vond ik erg bijzonder. Een soort verfstrepen in de lucht.
 Een indrukwekkende rots die haast leek opgestapeld te zijn uit blokken steen.


De top van de vulkaan in de wolken. Gelukkig dat wij daar niet heen waren gegaan! 

Vanuit de auto probeerde ik een paar foto's te maken met een bewegende voorgrond en scherpe achtergrond. Natuurlijk leverde dit heel veel wazige foto's op. Maar deze is wel goed gelukt! 
Hier waren we weer op weg naar beneden (waar ons appartement was). Onderweg kwamen we nog twee mooie uitzichtpunten tegen waar we even op verkenning zijn geweest. Bedankt voor alle reacties op mijn jaaroverzicht!
Groetjes Senna

7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie natuur daar! Die laatste foto's zijn oom heel bijzonder. Mooi! X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna,
  Schitterende foto's!! Vooral die bruine stenen rotsen vind ik erg mooi. Een prachtig gebied met mooi weer en dan ook nog die vulkaan. Jij moet daar een geweldige vakantie hebben gehad.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Senna,
  op Tenerife ben ik nog nooit geweest maar wel op Fuertefentura en Lanzarote. Ik denk dat ik daarmee ook deze prachtige rotsen en stenen kan vergelijken. Prachtige foto's en heel mooi van kleur.
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Senna, Je ziet hier wel dat de kleuren heel anders zijn dan bij ons. Het blauw van de lucht en de woeste bruin/beige rotspartijen geven dat goed weer. Ik ben er nooit geweest. Maar dat je geniet en ook nog wat kunt experimenteren met foto's zie wel in dit blog terug.
  Toppie!
  groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi gebied, lijkt me heerlijk om daar tussen de rotsen te wandelen en te genieten van de mooie uitzichten. Mooie windveren, de dag erna was het zeker slechter weer? Vaak duiden dit soort wolken op een weersomslag.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou het niet meer weten. Maar leuk om te weten! In het vervolg vaker op de wolken letten.
   Groetjes Senna

   Verwijderen