Stadswandeling

07:50 Senna T. 3 Comments


Jippie! De toetsweek zit erop! Afgelopen week ben ik niet toegekomen aan fotograferen, want helaas zat ik een groot deel van de dag te leren en toetsen te maken. Wel heb ik nog wat 'oude' foto's die ik nog niet had gepublicieerd.

De onderstaande foto's lijken niet echt een geheel te zijn, deuren, parkjes, oude gebouwen. Toch staan ze niet voor niets bij elkaar in één bericht. Ze zijn namelijk allemaal op dezelfde dag gemaakt, een tijdje terug tijdens een avondwandelingetje door de stad.

Het viel mij op dat sommige deuren ware kunstwerken zijn:

In dit parkje scheen het licht door de bomen wat mooie schaduwen gaf.Toch kwam het mooie licht op de bovenstaande foto's niet helemaal tot zijn recht. Door niet scherp te stellen werden de kleuren meer zoals ze echt waren. Ik vond het wel een mooi resultaat. Misschien vinden jullie het helemaal niks, want ja een foto hoort toch immers ergens scherp te zijn?

Dan nog wat schattige meerkoetkuikentjes met meneer Eend die denk ik oppas was.Tot slot nog wat foto's van een oud deel van de Zutphense stadsmuur en poort over het water. Hier kun je dus leuk met de fluisterboot onderdoor varen. Joepie!
Bedankt voor alle reacties op mijn vorige foto's!
Groetjes Senna

3 opmerkingen:

 1. Hoi Senna.

  Mooie foto's van de stadsmuur en de deuren.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk blog, Senna. Je beelden geven wel een goede impressie van een avondwandelingetje; alsof ik met je meegewandeld ben.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen