Lang Leven de Lente

02:44 Senna 1 CommentsHet werd weer eens tijd voor een blogpost. Afgelopen week heb ik van het lenteweer genoten en een tijdens een rondje wandelen foto's gemaakt.

Waarom de lente mijn favoriete seizoen is


- Baby diertjes! Alle schattige gansjes, eendjes, lammetjes en ander jong spul dat nu rondscharrelt en huppelt. Daar wordt ik zo blij van.   
- Bloesem en bloemen. Zo veel mooie en vrolijke kleuren. 
- De dagen die langer worden en het weer dat niet te warm en niet te koud is. Het is op mijn zolderkamer nog goed te doen, maar de middagwandelingetjes kunnen soms al zonder jas. 

Een groot nadeel van de lente is dat ik last krijg van hooikoorts. Wat nu helemaal lastig is, gezien je in het openbaar toch liever niet wilt niezen... 
Maar daar krijgen we dan wel dit soort mooie plaatjes voor:


Pas toen ik de onderstaande foto terug zag op mijn computer zag ik dat ik ook een vliegje op de foto had gezet. Voor de foto's maakte ik gebruik van mijn Sony kitlens en mijn 35mm 1.8.
Het waaide overigens aardig, wat een uitdaging vormde om scherpe foto's te maken. Een combinatie van geduld (wachten tot de wind eventjes ging liggen) en een korte sluitertijd hielpen bij het vastleggen van de waaiende bloemen.


De laatste tijd ben ik trouwens steeds meer actief op Instagram. Hier plaats ik regelmatig foto's die niet (of later) op mijn blog verschijnen. Ik plaatste daar ook foto's van mijn vakantie naar Jordanië.
Voor de geïntereseerden: https://www.instagram.com/sennatamminga/

Liefs,
Senna

1 opmerking: