Een kleurrijk festival

08:39 Senna T. 4 CommentsAfgelopen weekend was er Derby Feste. In de stad waren allerlei performances: theater, dans en muziek. Samen met een van mijn huisgenootjes ging ik naar een aantal voorstellingen. 
De optredens waren erg verrassend, veel theater zonder dat er een woord gesproken werd en veel acrobatiek. De dag begon heerlijk zonnig, helaas begon het al snel te regenen en gingen de wolken daarna niet meer weg. 

De foto's zijn van twee van de optredens. De eerste was een acrobatisch theaterstuk waarvan ik verhaal niet helemaal volgde, maar wat wel heel leuk was om te zien. 

Het tweede optreden was een kleurrijke dans door de stad. Tijdens dit optreden begon het best hard te regenen. Gelukkig had ik een paraplu mee! Fotograferen is wel wat lastiger als je ook een paraplu vast houd ­čśë Toegegeven, de onderstaande foto is niet scherp. Maar ik vond de blijheid en kleurtjes wel heel leuk. Sowieso was het enthousiasme van de dansers heel erg hoog.


Op een gegeven moment kwam er wel heel veel gekleurd poeder en heb ik mijn camera opgeborgen. Er werd ook poeder aan de bezoekers uitgedeeld en toen werd ik 'aangevallen' door twee kindjes die mij een geschikt doelwit vonden, hahah. Oftewel lekker veel kleurtjes in mijn kleren en haar. Gelukkig was het er allemaal weer uit te wassen (hoewel mijn schoenen nog steeds een beetje roze zijn).

Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's!
Liefs Senna

4 opmerkingen:

 1. Hoi Senna.

  Leuk dat je dit allemaal zo kunt zien en foto's van hebt kunnen maken.
  Jammer van het weer.
  Maar de foto's maken veel goed.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Senna,
  die foto's van het dansen op straat zijn echt heel leuk. Om vrolijk van te worden, ondanks de regen. Wel fijn dat je je camera al opgeborgen had, toen je werd belaagd met dat kleurpoeder.

  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Senna,
  deze foto's heb je echt heel leuk en ook heel realistisch vastgelegd.
  Leek me ook niet echt gemakkelijk want ze bewegen natuurlijk continu.
  Echt heel erg mooi en ook knap gedaan.
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ahh wat een tof evenement heb je gefotografeerd! Heel gaaf, die foto's met al dat poeder!

  BeantwoordenVerwijderen