Citytrip naar Nottingham

06:45 Senna T. 3 Comments


Twee en een halve week geleden arriveerde ik in Derby (UK). Vol spanning en verwachtingen. Gelukkig was er een introductieweek voor internationale studenten georganiseerd, waardoor ik snel mensen leerde kennen. Een van de activiteiten was een trip naar Nottingham, super leuk! Blij dat ik had besloten mijn camera mee te nemen, want het is een mooie stad. 


Eerst bezochten we een kasteel (hoewel we niet naar binnen gingen want we zijn arme studenten) om vervolgens, een beetje verdwaald, rond te lopen net buiten het centrum. Per toeval kwamen we bij deze tunnel terecht, een hele mooie plek. 
Nottingham heeft veel mooie gebouwen! Veel kerken en torens, maar ook de gewone huizen zien er mooi uit met rode bakstenen en sierlijke gevels. 

Ik vermoed dat op de bovenstaande foto een kunstwerk staat. Elk geval gaf het een toffe reflectie. En nog meer reflecties in het onderstaande gebouw:Ondanks alle mooie gebouwen waren we toch redelijk snel uitgekeken, omdat de stad kleiner was dan we veracht hadden. Dus gingen we lekker uitgebreid lunchen en nog een beetje shoppen.

P.S. je kunt nog steeds meedoen aan de winactie om een foto op canvas te winnen!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Senna.

  Mooi kijkje op deze mooie stad.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's Senna.
  Ik hoop wel dat je het droog hebt gehad in Nottingham, want het ziet er behoorlijk bewolkt uit.
  Wel tof zo'n Citytrip

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Marco! Er was inderdaad wel wat regen, maar genoeg plekken om te schuilen gelukkig

   Verwijderen