Vroeg uit bed voor het Kristalbad

02:52 Senna T. 6 CommentsVorig jaar moest ik nog elke dag met de trein van huis naar school. Toen reed ik elke dag twee keer langs dit gebied. Wanneer ik 's ochtends vroeg in de trein zat, de zon net opkwam en door de mist scheen vond ik dit een prachtig stukje natuur. Ik nam mij voor om er een keer vroeg naartoe te gaan om foto's te maken. Helaas ben ik niet zo goed in vroeg op staan. Een paar keer heb ik vroeg mijn wekker gezet, maar dan was het grauw weer en had ik geen zin om erop uit te gaan.
Toch is het uiteindelijk, een jaar later, er toch van gekomen. Heel erg vroeg was het niet (ik moest nog een half uur fietsen) en helaas verdween de zon achter de wolken. Toch pakte ik maar mijn camera tevoorschijn om wat foto's te maken.

Kristalbad

Dit is een gebied genaamd Kristalbad en ligt tussen Hengelo en Enschede. Vroeger was hier een zwembad, maar tegenwoordig is het een waterbergingsgebied. Ook is het een mooi gebied om te wandelen en kun je vanuit de uitkijktorens ver kijken.

De trein van waaruit ik vaak naar dit landschap heb gekeken


 

Staan jullie wel eens heel vroeg op om te fotograferen?

Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige foto's!
Liefs Senna

6 opmerkingen:

 1. Wat een mooi gebied! Vanochtend was ik ook vroeg wakker dus nam ik wat mistfoto's.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Ik ben enorme fan van mist, maar meestal niet op tijd mijn bed uit ;)

   Verwijderen
 2. Hoi Senna,
  Het gebied ziet er prachtig uit op je mooie foto's! Goed dat je een keer vroeg uit de veren was en dan ook nog erheen gefietst!
  Fijne jaarwisseling.
  groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toch niet voor niets vroeg opgestaan, Senna. Je eerste foto is prachtig, met nog wat roze in de lucht. Ook een mooie compositie. Leuke serie verder, lijkt me een fijn gebied om in rond te wandelen.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt voor je reacties die je weleens op mijn blog plaatst!
  Sorry, ik ben er nog niet helemaal uit hoe ik daar op kan reageren...

  Jij hebt ook een leuke blog hé, ziet er mooi uit!

  Liefs Eline

  BeantwoordenVerwijderen