When the world is frozen time stands still

01:42 Senna T. 8 CommentsKoude ochtenden met bevroren douwdruppels en zon. Dit zijn mijn favoriete dagen in de herfst. Wanneer het fris is maar wel de zon op je gezicht schijnt, en op de bevroren druppeltjes waardoor alles gaat schitteren! 

Vorig weekend was er zo'n ochtend. Reden om een frisse ochtendwandeling te maken! Samen met mijn moeder bezocht ik de alpaca's die ik al een keer eerder op de foto had gezet. Deze keer waren ze een stuk minder nieuwsgierig. 

Omdat mijn eigen camera in Enschede lag, leende ik de camera van mijn moeder. Dit is een systeemcamera met heel veel ingewikkelde functies en menu's. Best wel wennen. Beeld je in: het knisperende geluid van bevroren bladeren onder je voeten <3


Op volgende plek was er een prachtig stukje waar alle bevroren douw heel mooi oplichtte door de zon. Terwijl ik foto's aan het maken was kreeg mijn moeder koude voeten. Ik had niet helemaal door dat ik al zo lang aan het fotograferen was. Ik zou hier nog heel lang foto's kunnen maken (bevroren tenen of niet).Het was een heerlijke ochtend. Ik heb nog gespeurd naar bevroren spinnenwebben, maar die waren er helaas niet. Staat nog op mijn bucketlist!

Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige artikel!
Liefs Senna
8 opmerkingen:

 1. Hoi Senna.

  Mooie serie Senna.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie titel, Senna.
  Ik kan dit helemaal met je meevoelen. Inclusief de koude tenen, die ik ook pas voelde toen ik opstond. Hopelijk krijgen we nog veel van deze ochtenden.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw deze foto's zijn echt zo mooi! Zulke foto's wil ik ook nog gaan maken, maar zo mooi worden ze zeker niet haha

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja.... prachtig om te zien Senna!
  Ik had er ook heel graag foto's van willen maken maar was helaas door de griep en aansluitend een bronchitis (nog nooit gehad) geveld. Daarom geniet ik des te meer van deze foto's.
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Senna,
  Het ging je toch heel goed af met een "vreemde"camera! Hele mooie beelden en ik snap dat je de tijd vergeet als je zo opgaat in het fraaie onderwerp. De bevroren blaadjes in tegenlicht echt schitterend!
  Hele mooie platen met veel gevoel voor detail en compositie.
  Groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. mooie reeks,met name foto 10, als je die in de vergroting bekijkt zie je zo mooi die ijskristallen structuur. Verder gewoon een heerlijke winterserie, dan verlang ik alweer naar die winterdagen die we begin december hadden, dat mag van mij zo weer terug komen.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen