Instagram - me & my favorites

11:54 Senna T. 5 Comments


Hi allemaal! Instagram is een grote bron van inspiratie. Ik sloot mij redelijk laat aan bij dit platform. Het is bij mij wel gebruikelijk dat ik laat ben als het gaat om nieuwe trends (hoewel ik inmiddels kan zeggen dat ik een Facebook-, Snapchat-, Instagram-, Pinterest-, en Youtube-account heb). Eerder gebruikte ik Instagram vooral om mooie plaatjes van anderen te bekijken. Sinds ongeveer drie maanden ben ik zelf ook regelmatig foto's aan het delen.

Inspiratie

Nog steeds kijk ik graag naar foto's van anderen. Ik vind dit zelfs erg verslavend en kan zo een lange tijd door alle mooie feeds scrollen (doei tijd voor andere dingen).  Ik deel graag met jullie vier van mijn favoriete instagrammers: 

foto's favoriete instagrammers
julie_audet - _Alifoto_ - .juusohd -timsamuelphotography 

1. Julie Audet is wildlife-fotograaf. Bij haar foto's lijken de dieren heel dichtbij te komen, de sfeer is prachtig! 

2. Alifoto: een account vol met mooie macrofoto's. Van deze foto's krijg ik altijd zin om de natuur in te trekken met mijn camera en bloemetjes en insecten op de foto te zetten. 

3. Juuso Hämäläinen is fotograaf en visueel artiest en ik ben ernorm fan van zijn werk. Hij fotografeert de meest mooie landschappen en (wolken/sterren) luchten. 

4. Tim Samuel fotografeert het leven onderwater. Nu vind ik de onderwaterwereld altijd al iets magisch hebben (en schildpadden zijn mijn favoriete dieren) en deze schitterende foto's doen mij er alleen maar meer naar verlangen. 

Mijn Instagram

Je kunt mij vinden onder de naam Senna_246. Ik plaats elk week wel enkele foto's. Dit zijn zowel oude als nieuwe foto's. De meesten hiervan zullen ook wel eens op mijn blog verschenen zijn (of nog verschijnen), maar soms plaats ik ook andere foto's. 

instafeed Senna_246
Mijn insta-feed senna_246
Waarom deel ik mijn foto's op Instagram terwijl ik ook een fotoblog heb? 
Het leukste aan foto's delen op Instagram is dat je zo'n mooi overzicht krijgt van al je foto's. Stiekem vind ik het best leuk om door mijn eigen feed te scrollen en te kijken wat ik allemaal gemaakt heb (hihi, ben ik de enige die die dit doet?). Daarnaast plaats ik maar een hele kleine selectie van mijn foto's. Op mijn blog plaats ik al snel 15 foto's in een bericht, maar bij Instagram moet je kritisch zijn om echt alleen de beste of leukste foto's te plaatsen. 

Wat vind jij van Instagram? Heb jij zelf een account of een van je favoriete instagrammers die je graag zou willen delen, gooi het in een comment! (dan neem ik een kijkje)
Liefs Senna

5 opmerkingen:

 1. Hoi Senna.

  Het ziet er mooi uit op je Instagram.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna,
  zelf heb ik geen instagram-account, dus daar weet ik niet zoveel van. Maar af en toe door je eigen foto's scrollen is niet zo gek hoor, ik denk dat we dat allemaal wel doen. Zou maf zijn als je de foto's die je plaatst zelf niet mooi vindt. Bovendien zie je dan toch ook e.e.a. veranderen in je manier van fotograferen.
  Ik kom nog een keer terug om je links te bekijken.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Senna,
  Ik zit er de laatste tijd over te denken om ook een instagram account te nemen. Maar ja, dan heb ik nog iets om bij te houden. Als ik jouw instagram overzicht zie, dan heb je toch prachtige foto's daar staan, en inderdaad, je hebt wel een mooi zicht op de allermooiste foto's. Maar ik twijfel nog,want een website en blog bij houden is al veel werk, en bij mijn blog krijg ik nog nauwelijks reacties,vraag mij dan af of instagram nog iets toevoegd. Dan zit ik daar niet te wachten op alleen maar "Mooi" reacties, zoals op Facebook,maar zou opbouwende kritiek ook welkom zijn. Wordt dat gedaan bij Instagram of is het alleen liken en volgen?
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ghita,
   Het klopt inderdaad dat je weer iets hebt om bij te houden. Zelf vind ik Instagram juist erg makkelijk hierin omdat je snel iets kunt delen.
   Wat betreft de reacties is Instagram denk ik niet de plek om opbouwende kritiek te krijgen. Net als de berichten, zijn ook de reacties vaak kort.
   Groetjes Senna

   Verwijderen