Münster

09:25 Senna T. 6 Comments


Afgelopen week zijn mijn ouders, zus en ik een dagje naar Münster geweest. Er was niet heel veel te beleven (of elk geval niet dat wij wisten, want we konden de tourist information eerst niet vinden). Daarom zijn we vooral veel winkels in geweest, maar de stad heeft ook leuke plekken om te bezichtigen. 


Meestal houd ik niet zo van zwart/wit foto's. Ook bij deze foto's twijfel ik, maar ik vind ze zo uiteindelijk toch mooier dan de kleurenversie. Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel!
Groetjes Senna

6 opmerkingen:

 1. Ziet er echt uit als zo'n oude, gezellige stad met een leuke sfeer. Mooie foto's heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna.

  Toch heeft het je mooie foto's opgeleverd je bezoekje aan Munster.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat z/w toch wel wat hebben, hoor Senna. Vooral de 1e van de 3. Moeilijk hè,om te beoordelen of z/w wat toevoegt aan je foto. Ik vind dat ook heel lastig. Mooie serie overigens.1 dag is best weinig om de mooie plekjes te vinden. Goed gedaan. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie foto's! Ik snap je zwart/wit dilemma :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Senna,
  het bezoekje is toch behoorlijk de moeite waard geweest zie ik wel, want je laat prachtige gebouwen zien die ook nog eens rijkelijk gedecoreerd zijn. Ook eth groen is behoorlijk aanwezig en ook niet onbelangrijk... een heerlijk terrasje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. lovely blog :) kisses:)

  http://www.itsmetijana.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen