Fotoshoot met Anne

06:11 Senna T. 11 Comments
Een leuke fotoshoot met Anne. De foto's zijn al van een tijd geleden, maar ik had ze nog niet geplaatst. We hebben verschillende outfit-foto's gemaakt en ook een wat portretfoto's. Dit is een kleine selectie uit een hele berg foto's :)
 Het zonnetje dat bijna achter de huizen verdween was perfect voor wat foto's met tegenlicht. Ik geef toe dat de achtergrond overbelicht is, maar ik vind het heel mooi hoe haar haar oplicht en ik was heel blij met de mooie bokeh door de bomen in de achtergrond.


Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's en jullie succeswensen voor de examens. Afgelopen week ging best goed! Nu heb ik nog maar één examen te maken, Frans op dinsdag waar ik niet heel bang voor ben. De zenuwen komen nog wel. 
Groetjes Senna

11 opmerkingen:

 1. Een heel leuke serie weer, Senna. Zo te zien hebben jullie er allebei weer een leuke middag door gehad. Op foto 15 vind ik die overbelichte vlek boven haar hoofd wel storend. Als je die niet weg kan werken, misschien de foto heel krap bijsnijden? Want de foto is verder wel heel leuk met het licht langs haar haren. Verder héél leuke foto's.
  Succes nog even met de laatste loodjes dinsdag.
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna.

  Mooi gedaan Senna.
  Ziet er heel erg leuk uit.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Senna,
  Grappige shoot!! Erg mooi hoe je Anne hebt gefotografeerd.
  Je eerste foto vind ik erg sterk. Mooie pose en een prima lichtval. Grappig ook met die bril.
  Je hebt ook een leuke locatie gevonden met al die boomstammen, geeft toch weer unieke beelden. Prima gedaan hoor!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt mooie foto's, zeker die met het tegenlicht! Ik had nog helemaal niet gelet op de achtergrond haha, maar ik vind het zeker niet erg :) Anne is echt een heel mooi meisje!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat doe je knap Senna. De éénnalaatste is erg mooi met dat tegenlicht.
  Misschien moet je de volgende keer een derde persoon meenemen met een grote witte paraplu. Kan die mooi het directe zonlicht tegenhouden. Scheelt harde schaduwen.

  Groetjes,
  René

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Een iemand mee als 'assistente' lijkt me erg handig, misschien kunnen de volgende keer wel iemand vinden die dat leuk vind. Hoewel ik geen witte paraplu heb, moeten we met een soort reflectiescherm ook wel een eind komen.

   Verwijderen
 6. Een leuke shoot heb je gemaakt, helemaal nog niet zo makkelijk om te doen.
  Mooi ook hoe je gezocht hebt naar uiteenlopende omstandigheden.
  Foto1 is mijn favoriet met het fraaie tegenlicht en vooral ook de ongedwongen houding.
  natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Senna,
  hier zitten echt hele mooie foto's tussen. Je hebt er echt wel kijk op om deze soort van fotografie uit te oefenen. Hoewel er meerdere mooie foto's tussen zitten springt voor mij foto 11 er net bovenuit. Heel fijn weekend.
  Groetjes, Helma

  BeantwoordenVerwijderen