Koningsdag

07:44 Senna T. 6 Comments

Koningsdag 2014 Apeldoorn

Afgelopen zaterdag was het Koninginnedag Koningsdag. Gezien de koning dit jaar op een zondag jarig was, werd zijn verjaardag op 26 April gevierd. Samen met vriendinnen ben ik naar Apeldoorn geweest om daar te genieten van het mooie weer, de leuke kraampjes en winkels, de gezellige muziek en het lekkere eten.

Mijn camera nam ik mee. Nu ben ik helemaal niet iemand die gemakkelijk vreemden op de foto zet en met mijn spiegelreflex camera voelde ik me nogal ongemakkelijk. Toch heb ik wel een aantal sfeerfoto's gemaakt en mijn vriendinnen op de foto gezet.


Veel mensen waren in gekleed in het knaloranje. Wat een contrast met de blauwe spulletjes die hier werder verkocht.


Ook wij gaan in oranje er rood-wit-blauw!


Op naar de kermis! Helaas zijn we net iets te oud voor de draaimolen, dus dan maar in een super-enge en leuke achtbaan. De suikerspinnen hebben we trouwens kunnen weerstaan (waarschijnlijk doordat we net allemaal een lekker taartje ophadden).Na een flinke zoektocht naar het park, lekker genieten van de zon en de schattige eendjes. Er werd muziek gespeeld en er ook hier stonden allemaal kraampjes.


Nostalgie: bloemetjes ketting maken :)


Super schattige kleine eendjes. Er waren twee families met in totaal ongeveer 14 van deze schattig donsbolletjes! Dan kan je dag toch niet meer stuk?De europeeskampioen ballenmodelleren (huh, bestaat dat? ja!) stond er ook en maakte de geweldigste figuren! En weer dat oranje-blauw contrast. (Wist je trouwens dat blauw en oranje tegenover elkaar in de kleurencirkel staan, wat betekend dat deze twee kleur complementair zijn? Wat overigens gewoon betekend dat ze een groot contrast vormen)


Het was een erg gezellige dag en extra leuk was dat het ook mijn verjaardag was. Ik kreeg naast lekkere taartjes van mijn lieve vriendinnen ook een prachtig reisstatief van mijn ouders (hier vertel ik nog eens meer over) en superzachte sokken en mooie modelleerballonen van mijn zus (zie hieronder het resultaat, nog even oefenen en ik ben kan meedoen aan de kampioenschappen). Het was natuurlijk ontzettend leuk dat half Nederland de vlag voor mij had uitgehanden en dat er overal slingers hingen ;-)Bedankt voor alle reacties op mijn vorige bericht!
Groetjes Senna

6 reactie(s):

Donkey

10:16 Senna T. 7 Comments

Het is al de hele dag heerlijk weer, dus na een uitgebreid ontbijt gingen ik gezellig met mijn ouders een stuk fietsen. Onderweg kwamen we deze lieve ezel tegen. Een oude bekende, want we fietsen daar wel vaker. Vroeger was ik nog kleiner dan de ezel en werd hij vergezeld door geiten. Altijd als we erlangs fietsen stoppen we even om hem te begroeten.

Het gras is aan de overkant nou eenmaal lekkerder, dus hij at gretig een bosje.
Deze foto's zijn helaas niet erg scherp, maar ik vind t leuke gekke bekken :)


Verder zagen we een aantal ooievaars, deze hadden wel een heel leuk plekje uitgezocht.

Met het pondje naar de overkant7 reactie(s):

Very inspiring blogger award

11:25 Senna T. 6 Comments

Ik ben genomineerd! 
Nina van ninfotografie.nl heeft mij genomineerd voor de Very Inspiring Blogger Award, bedankt! 
Grote kans dat jullie deze award al kennen, ik zie hem elk geval veel voorbij komen de laatste tijd. In deze blog dus geen foto's, maar wel 7 feitjes over mij en maar liefst 15 inspirerende blogs!


Regels:

1. Bedankt de persoon die je genomineerd heeft, en link naar diegene.
2. Kopieer dit lijstje en laat de award zien.
3. Deel 7 dingen of feiten over jezelf.
4. Nomineer 15 andere blogs waarvan je vindt dat zij het verdienen, en deel je blogpost met ze.
5. Laat de award duidelijk op je website zien en volg degene die je genomineerd hebt op Bloglovin’.

Feitjes

1: Ik ben slecht in keuzes maken. Ik kan bijvoorbeeld eindeloos nadenken over of ik iets zal kopen of niet, want als je eenmaal voor het één hebt gekozen kun je niet meer iets anders kiezen (rekeninghoudend met je portemonee)

2: Toen mijn blog een nieuwe naam gaf had ik niet door dat ik camara schreef i.p.v. camera, daarom heet mijn blog nu sennacamara.blogspot.nl

2: Zo nu en dan vind ik het leuk om lekker creatief bezig te zijn. Ik heb al op een paar markten gestaan in Zutphen (waar ik een kraampje deelde) en o.a. sieraden verkocht.

3: Ik doe aan sport, namelijk basketbal. Twee keer in de week heb ik training en tijdens de competitie elke week een wedstrijd. Dit jaar zijn we derde geworden :)

4. Ik heb accounts op google, bloglovin, pinterest, facebook, fotoforums, youtube... en daarom zit ik veel te veel achter de computer.

5: Als ik buiten ga fotograferen voel ik me vaak ongemakkelijk als er andere mensen zijn.

6: Als ik kook duurt het vaak twee keer zo lang als nodig omdat ik alles in de verkeerde volgorde doe. Zo was ik een keer bijna klaar, toen ik bedacht dat de rijst 40 minuten moet koken...

7: Toetjes en andere zoetigheden maken gaat mij een stuk beter af, dat doe ik dan ook vaak en met plezier.Wie heb ik genomineerd?


2: Joke van Joke's Camera.

3: Noa van Nature world

4: Nienke van Niens Blog


6: Kim van Gratefuldays

7: Kirsten van Photography

8: Aline van Paper Boats

9: Anita van Kramam's fotoblog

10: Pauline van Ellesappellepauline

11: Rosanne van Life by Rosie


13: Angela van Random unicorns

14: Danique van 88 forever

15: Deborah van Zoute popcorn

Voel je niet verplicht als ik je genomineerd hebt om er ook iets mee te doen. Hoewel het natuurlijk wel heel leuk zou zijn.

En voor alle andere mooie, leuke, inspirerende blogs die ik staat er rechts een blogrol.

Iedereen bedankt voor de reacties op mijn vorige blog! Ik wordt daar nog altijd erg blij van :)
Groetjes Senna6 reactie(s):

Loenen

11:02 Senna T. 8 Comments

 
Vorig weekend hebben we bij de schaapskooi van Loenen gewandeld. De schaapjes hebben we helaas niet gezien. 's avonds hoorden we dat er in Rheden, een paar km verderop, lammetjesdag was. Jammer dat we dat niet eerder wisten. Ik ben namelijk dol op lammetjes, ze zijn zooo schattig!
 
Toch hebben we lekker gewandeld door het bos en de heide. Gezien de lucht helemaal grijs was was werden de landschappen allemaal wat saai. Wel stonden er kleine boompjes met knalgroene blaadjes.
 
 Er groeide ook veel mos. Gezien ik alleen mijn 18-55mm lens meehad, en ik sowiso geen macro-lens heb was dat nog best lastig te fotograferen. Maar ik had op andere blogs prachtige foto's gezien en zelf al eens redelijke foto's gemaakt, dus moest en zou ik het nog eens proberen.


 
 Deze foto's zijn nog van een eerdere wandeling. Ik had ze nog niet geplaatst omdat ik over de meeste foto's niet tevreden was. De wolken waren hier echter zo mooi dat ik deze toch nog even wil plaatsen.
 

 

Bedankt voor de reacties op mijn vorige bericht!
Groetjes Senna

8 reactie(s):