#f7d dag 4 foto7daagse: Vergeten

10:59 Senna T. 1 Comments

#f7d Vergeten

Nee hoor, ik ben de foto7daagse niet vergeten. Gister was er geen foto, ik had er geen tijd voor (vrijgemaakt). Ach het had gekunt in dat half uurtje dat ik 'smiddags thuis was. Of s'avonds voor het slapen. Het is er niet van gekomen. Nu gaan we dus verder met dag nummer 4.

Het thema van vandaag is Vergeten


Daar ben ik heel goed in! Geen probleem, dacht ik. Ik had al wat ideeën. Uiteindelijk werden het de bloemen die verdort in een vaas stonden. Want ja, die waren we dus vergeten.
Helaas had ik de foto's van de camera verwijderd omdat ik was VERGETEN dat ik ze nog niet op de computer had gezet. Wel erg toepasselijk, maar ja, geen foto.
Twee dagen achter elkaar geen foto in een 7daagse vind ik niet kunnen. Daarom net maar even opnieuw, gelukkig lopen de bloemen niet weg. Het licht echter wel. Daarom maar met lamp en flitser aan.
Wederom niet erg tevreden over de foto. Dan vraag ik me af waarom ik hieraan begonnen ben. Dan bedenk dat ik het gewoon ontzettend leuk vind om te fotograferen en om nieuwe dingen uit te proberen. Hoewel de resultaten niet geweldig zijn ben ik wel weer bezig geweest met mijn favoriete hobby!

Genoeg gekletst, morgen weer een foto ( als alles goed gaat ;-) )
Groetjes Senna

1 opmerking:

  1. Hoi Senna,
    Wat balen dat je de foto's nog niet op je PC had staan. Maar er valt nog zoveel te fotograferen. Zoals zelfs een bosje verdorde bloemen. Een prima foto geworden hoor.

    Groetjes, Marco

    BeantwoordenVerwijderen