Op de trap

02:43 Senna T. 2 Comments

Misschien zul je wel denken; alweer een post. Ja; alweer een post. Dit heeft te maken dat ik meedeed aan een project waarbij je 10 dagen lang elke dag een foto probeert te maken en elk geval 7 foto's in totaal. Ik had niet elke dag tijd, maar de 7 heb ik gehaalt! Joehoe!! :)
Het was nog best lastig om telkens iets te verzinnen, en aangezien het bagger weer was de meeste tijd had ik ook geen zin om met mijn camara naar buiten te gaan. Dus dan moet je creatief zijn binnen. Ik heb niet alle foto's geblogt, het project was namelijk binnen een forum, daar heb ik dus mijn foto's allemaal geplaatst. Er is nog een ander verschil; op het forum plaatste ik maar één foto per dag en op mijn blog meerdere van een serie.
Hier mijn laatste foto van het project:

 
Ik wil jullie allemaal een fijne kerst wensen
 
Bedankt voor jullie leuke reacties!
Groetjes Senna

2 opmerkingen:

 1. Hey senna, leuk dat je je hele blog in kerststijl hebt gepimpt! Leuk effect geeft dat zo bij die foto in die kerstbal, daar heb ik ook weleens mee geëxperimenteerd.
  fijne kerstmis!
  groetjes van Jorinde

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oja, ik had nog een vraagje (aan Marlies heb ik dat ook gevraagd): Sinds vandaag heb ik een lijstje met links naar andere blogs op mijn blog, mag jouw blog daar ook bij?
  groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen