Deze foto edits maakte ik met mijn tekentablet

04:57 Senna T. 5 Comments


Een tijdje geleden kocht ik een tekentablet (om digitaal mee te kunnen tekenen) en die moest ik natuurlijk uitproberen. Het is best even wennen om met pen te werken in plaatst van met je muis, maar uiteindelijk werkt het wel veel fijner! 

Om wat te oefenen ging ik aan de slag met Photoshop. Ik gebruikte meerdere foto's (de meeste van internet) en voegde die samen. Door te werken met laagmaskers kun je makkelijk delen van een foto wegpoetsen of weer tevoorschijn halen. 

Deze bewerking bestaat uit één foto en vijf effecten

Dit zijn een paar van de creaties die ik maakte. Bij bovenstaande gebruikte ik een eigen foto als basis en voor de effecten gebruikte ik materiaal van internet. Bij de onderstaande bewerkingen heb ik alles van internet gehaald. Het liefst zou ik eigen materiaal bewerken, maar om te oefenen is het gewoon veel makkelijker om het wereld wijde web tot je beschikking te hebben! 

Deze bewerking bestaat uit vijf foto's en drie effecten

Deze bewerking bestaat uit vier foto's en drie effecten 
Als je graag geweldige bewerking skills wilt zien moet je kijken naar het werk van Max Asabin. Geweldig hoe hij losse foto's omtovert tot één sfeervol geheel. Ik blijf nog maar even oefenen.

Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige foto's!
Liefs Senna

5 opmerkingen:

 1. Hoi Senna.

  Woh Senna, dit heb je prachtig gedaan.
  Zeer mooi om te zien.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat knap gedaan. Ik heb zelf wel eens naar Photshop gekeken voor gewone fotobewerking, je kan er echt heel veel mee, maar het lijkt mij ook heel ingewikkeld, met al die lagen enzo.
  Voorlopig blijf ik nog het zeer simpele (en wel beperkte)Picasa gebruiken.. :-)

  Leuk om te zien wat jij hiermee kan, ben benieuwd hoe dat met jouw eigen foto's uit gaat pakken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap gedaan hoor! Ik heb zelf photoshop maar kom niet verder dan wat standaard bewerkingen, is toch een beetje ingewikkeld! x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow, Wat een knap staaltje fotobewerking en creatieve expressie laat je hier zien! Ik ben behoorlijk onder de indruk ;-)
  Zo leuk!
  Groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen