Zutphen vanaf een toren

08:34 Senna T. 3 Comments


Laatst was een van de torens in Zutphen open voor bezoek. Je kon bijna helemaal naar boven en dan een rondje lopen met heel ver uitzicht. Van die mogelijkheid moesten we gebruik maken! Na heel veel treden omhoog kwamen we boven aan.

Het uitzicht was heel erg mooi. Ik vond het erg bijzonder om de stad die al zo goed kende van bovenaf te zien. Het ziet er toch heel anders uit.


Jullie zullen misschien wel gemerkt hebben dat ik een tijd lang niks geplaatst heb. Mijn laatste post was alweer meer dan een maand geleden. Volgens mij heb ik nog nooit een hele maand niet geblogd. Maar ik had het dan ook druk. Aan het begin van de maand verhuisde ik naar Enschede. En op kamers wonen vraagt gewoon veel tijd. Het scheelt weliswaar heel veel reistijd, maar ik moet nu wel zelf boodschappen doen, koken en schoonmaken. En daarnaast doe ik nu ook meer dingen. Voor school had ik ook nog allerlei projecten om aan te werken. Dus ik hield niet zo veel tijd of energie meer over om te fotograferen of te bloggen. Ik wil wel er wel weer mee bezig gaan. Binnenkort komen elk geval de vragen en antwoorden uit de enquête op mijn blog!


De IJssel met de uiterwaarden. Erg mooi om te zien (hoewel het er wel erg grauw uit ziet met die lucht).Dit is de toren waar we op stonden, onderdeel van de Walburgiskerk. 


Nog bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel,
Groetjes Senna

3 opmerkingen:

 1. Hoi Senna,
  Altijd zeer indrukwekkend om de wereld vanaf een andere hoogte te bekijken. Super gefotografeerd.

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna.

  Mooie foto's.
  Leuk zo ver te kunnen kijken.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Senna,
  ZO mooi om die oude stad van bovenaf te zien! Mooie foto.s Het lijkt soms wel of je op Madurodam kijkt ;-)
  Veel succes en plezier in Enschede.
  groetjes,
  Maria

  BeantwoordenVerwijderen