Inspiratie delen #7

05:35 Senna T. 9 Comments

Het is alweer juni.  De examens zitten er inmiddels op, wat betekend dat ik vakantie heb! Voor afgelopen maand heb ik weer inspirerende artikelen en fotoblogs:


Omar Z. Robles.  Deze fotograaf maakt prachtige foto's van dansers op bijzondere locaties. 


Andreas Lie: door double exposure versmelt hij de foto's van dieren met hun leefomgeving. 


Ronen Goldman heeft in zijn project 'The Surrealistic Pillow' een fotoserie gemaakt gebaseerd op dromen. Inspirerende blogs:


It's Photo Time. Dit is een fotoblog van de twee vriendinnen Katie en Anouk. De blog bestaat nog niet zo lang, maar er staan al heel veel mooie foto's op. 

Marco Alpha Fotografie. Marco maakt prachtige foto's van dieren in de dierentuin. Als je zijn foto's bekijkt vergeet je dat ze vanachter een hek of glas gemaakt zijn, en geloof je haast dat hij bij de dieren op bezoek is gaan in het wild. 

Gonnie van de Schans. Gonnie maakt prachtige natuurfoto's. Bloemen, dieren en landschappen zet ze heel mooi op de foto. Wat vinden jullie van deze artikelen en blogs? 
Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel,
Groetjes Senna


De foto's in dit artikel zijn niet door mij gemaakt
Klik op de link om naar de bijbehordende website te gaan


9 reactie(s):

Fotoshoot met Anne

06:11 Senna T. 11 Comments
Een leuke fotoshoot met Anne. De foto's zijn al van een tijd geleden, maar ik had ze nog niet geplaatst. We hebben verschillende outfit-foto's gemaakt en ook een wat portretfoto's. Dit is een kleine selectie uit een hele berg foto's :)
 Het zonnetje dat bijna achter de huizen verdween was perfect voor wat foto's met tegenlicht. Ik geef toe dat de achtergrond overbelicht is, maar ik vind het heel mooi hoe haar haar oplicht en ik was heel blij met de mooie bokeh door de bomen in de achtergrond.


Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's en jullie succeswensen voor de examens. Afgelopen week ging best goed! Nu heb ik nog maar één examen te maken, Frans op dinsdag waar ik niet heel bang voor ben. De zenuwen komen nog wel. 
Groetjes Senna

11 reactie(s):

Staren uit het raam

05:46 Senna T. 9 Comments
Een beetje staren, mensen kijken. Lekker in het zonnetje, heerlijk. Mijn gedachten gaan naar de examens die ik moet gaan maken en al gemaakt heb, de stof die ik nog moet leren en de vraag of ik het allemaal wel ken. Maar soms, dwalen mijn gedachtes toch eventjes af. 


Een zelfportret dus. Best een beetje wennen. Snel weer bloemetjes fotograferen:Ooh fijn. Mijn blog vind het blijkbaar nodig om de bewerking van de foto's aan te passen. Er is iets gebeurd met de kleuren waar ik niet heel blij mee ben. Daar ga ik een andere keer naar kijken, helaas moet ik nu weer aan de slag. Leren voor het examen dat morgen op het programma staat.
Update: Jeej, het is gelukt om de normale kleurtjes weer terug te krijgen. Bedankt Arjanne en Joke voor de tip! 

Bedankt voor de reacties op mijn foto's van Münster,
Groetjes Senna


9 reactie(s):

Münster

09:25 Senna T. 6 Comments


Afgelopen week zijn mijn ouders, zus en ik een dagje naar Münster geweest. Er was niet heel veel te beleven (of elk geval niet dat wij wisten, want we konden de tourist information eerst niet vinden). Daarom zijn we vooral veel winkels in geweest, maar de stad heeft ook leuke plekken om te bezichtigen. 


Meestal houd ik niet zo van zwart/wit foto's. Ook bij deze foto's twijfel ik, maar ik vind ze zo uiteindelijk toch mooier dan de kleurenversie. Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel!
Groetjes Senna

6 reactie(s):