Inspiratie delen #14

03:34 Senna T. 5 Comments

Ik sluit de maand weer af met een artikel fotografie-inspiratie. Toevallig gaan ze deze keer alle drie om portretfotografie. Misschien komt dat omdat ik mezelf iets meer aan het verdiepen ben ik portretfotografie. 

Neverland. Een prachtige fotoserie van de Alex Currie (18). Hij fotografeerde 'Neverland' met hemzelf in de hoofdrol als Peter Pan.

INDPNDT: Katharina Jun maakt hele mooie en bijzondere foto's.


Smoking Kids: Een fotoserie van fotografe Frieke Janssen over roken en hoe ouders de jeugd beïnvloeden. 

Inspirerende blogs:


Happy Myrtille: de zestienjarige Myrthe is een echte creatieveling. Ze maakt foto's (vooral van zichzelf) en schildert er een omgeving bij. 

By Silke: Silke heeft gewoon een super leuke blog en maakt hele mooie foto's!

liefde voor fotografie: Deze blog volg ik zelf nog maar sinds kort, maar er staan heel veel leuke fotografie-artikelen op. 


Ik wens jullie allemaal een hele fijne jaarwisseling en een gelukkig 2016!
Groetjes Senna5 opmerkingen:

 1. Mooi dat je telkens weer leuke.inspirerende blogs weet te verzamelen.
  Een initiatief waar je in 2016 zeker mee door moet gaan en natuurlijk ook succes met je eigen ontwikkeling als fotograaf.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is zo zo zo lief! Ik ben zo vereerd dat je mijn blog deelt met je lezers! Dankjewel! Doet me echt heel veel! Heel veel liefs! Myrthe

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh wat lief dat je mij in deze reeks zet! Ik apprecieer het heel erg :) Wat een kunstenaars zeg, wowie. Ik ga meteen eens die reeks van Peter Pan bekijken want die lijkt me prachtig! Ik ken Myrthe's blog en die is inderdaad de max. Nog eens bedankt!

  BeantwoordenVerwijderen