Aan alle bezoekers van mijn blog...

06:34 Senna T. 3 Comments


Natuurlijk ben ik dol op alle bezoekers van mijn blog! Bijna elke dag kijk ik wel bij de statistieken hoeveel mensen mijn artikels hebben gelezen en waar ze vandaan komen. Nog veel leuker dan die getalletjes vind ik de reacties die ik van jullie krijg. De reacties zijn bijna altijd positief, daar kan ik echt heel blij van worden en het geeft mij zelfvertrouwen. En soms ben ik nog blijer met de reacties die niet zozeer erg lovend zijn over mijn foto's, maar die juist een beetje kritiek bevatten en goede tips. Want ik vind leren erg belangrijk en (in geval van fotografie) leuk. 

Omdat ik heb gemerkt dat veel mensen blogs volgen via Facebook heb ik een pagina aangemaakt voor mijn fotoblog. https://www.facebook.com/Sennafotoblog
Hier zal van elke serie foto's minstens één foto verschijnen, met een link naar de hele fotoserie op mijn blog.


Ook heb ik een (nieuw) logo gemaakt. Eerst gebruikte ik overal een andere foto, nu kun je mij op alle sites vinden onder dit logo:Misschien waren ze je al opgevallen: de buttons aan de zijkant van mijn blog. Hiermee kom je snel op mijn facebook-, Pinterest- Google+- of Bloglovingaccount of kun je een mail sturen. 

Op miijn Pinterest-account vind je een aantal borden met fotografieonderwerpen. Ook pin ik regelmatig leuke DIY's, recepten en quotes. Ik plaats ook van elke fotoserie één foto op het bord 'Senna's Fotoblog', mocht je op de hoogte gehouden willen worden via Pinterest, dan kan dat dus.

Bedankt iedereen voor het lezen en bekijken en reageren op mijn blog!
Heb jij ook een Facebook-pagina? Deel de link in je reactie, dan neem ik een kijkje.
Groetjes Senna

3 opmerkingen:

 1. Dag Senna,
  ik ben hier heel terughoudend met het geven van kritiek of tips ter verbetering, want toen ik zo oud was als jij wist ik nog niet eens hoe ik een fototoestel moest vasthouden.
  Je fotografeert heel goed. Ga zo door.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk Senna, dat je zo gebruik maakt van de social media mogelijkheden. Je wilt toch dat veel mensen jouw schrijfsels en foto's bekijken. Ik mag vooral graag je niet alledaagse probeersels en de uitleg hoe je het gedaan hebt bekijken en lezen. Ga zo door.

  Groetjes,
  René

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk, ik heb jou facebook pagina toegevoegd, zodat ik hopelijk wat sneller op deze site kom, want door drukte en veel blogs die ik volg, vergeet ik deze wel eens, en dat is jammer, want ik vind jouw foto's echt de moeite waard. Ik kijk even of ik hem aan mijn blogger-volgerslijst kan toevoegen, want op die manier volg ik alle blogger-blogs.
  groetjes ghita

  BeantwoordenVerwijderen