Rozen

03:47 Senna T. 3 Comments

Mijn vorige bericht is alweer van een maand geleden! De afgelopen tijd ben ik niet echt aan fotograferen toegekomen. Ik dacht in de vakantie wel weer meer tijd te hebben, maar eigenlijk heb ik mijn vakantie behoorlijk vol gepland, met veel leuke dingen.

Ik heb ook weer ruzie met de google die mijn foto's 'automatisch verbeterd'. In google plus heb ik die optie uitgezet omdat het de foto's totaal verpest. Daarmee dacht ik het probleem te hebben opgelost, maar blijkbaar dus niet. De eerste twee foto's zijn uiteindelijk na vaak proberen toch nog normaal geupload, de derde wil echt niet. Ik heb het er maar bij laten staan zodat je kunt zien wat het verschil is met de normale foto's. Ook als ik tijdens het opstellen van het bericht op de foto's klik kan ik ze vaak niet meer vergroten, bij de eerste lukte het eerst niet en daarna opeens wel, bij de laatste kan het helemaal niet (of misschien na honderd keer proberen ook opeens wel). Ik hoop dat google hier snel iets aan doet. 
 
 
Bedacht voor de reacties op mijn vorige bericht! (en de tips om de foto's normaal te kunnen oploaden, wat echter maar tijdelijk heeft geholpen.
Groetjes Senna
 


 

3 opmerkingen:

 1. Wat een narigheid, Senna. Het probleem zou nu inderdaad over moeten zijn. Ik zie ook geen klachten meer op het Google-forum. Ook niet van je andere probleem. Van je foto's kun je zelf zien of ze bewerkt zijn en ze terugzetten in de originele uitvoering.
  Via je Google+ Account (Startpagina/Foto's) kun je je foto's herstellen (klik op de bewuste foto, kies "bewerken", daarna "terugzetten". Eindig met "Klaar met bewerken" rechtsonder). Als het goed is staat er al dat de foto's niet bewerkt zijn omdat je dat vinkje hebt uitgezet. Dan kan het nog een "schalingsprobleem" zijn of vind je ze in Lightbox ook slechter? Daar zouden ze goed moeten zijn.
  Voor je 2e problem vraag ik me af of je alle foto's tegelijk upload? Zo niet,dan kan het zijn dat je nog in de "ruimte" van de vorige foto staat (ik herken dit probleem; heb het zelf ook wel eens gehad). Upload je ze één voor één, zorg dan dat je cursorstreepje achter de vorige foto staat (heel groot), geef dan een paar maal enter en plaats je nieuwe foto. Dan zou het goed moeten gaan. Mocht je problemen houden stuur dan even een "feedback" (rechtsonder op je dashboard).

  O, enne.....toch een mooie serie, hoor!

  Fijne jaarwisseling. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna,
  Het lijkt me dat ze er uiteindelijk wel goed opgekomen zijn. Vind 't in ieder geval mooie foto's. Mooie kleur ook van de bloemen.
  Fijne jaarwisseling,
  hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen