Sallandse Heuvelrug met Foton

02:38 Senna T. 3 CommentsMet mijn fotografievereniging (Foton) gingen we een paar weken geleden naar de Sallandse Heuvelrug. Niet zo ver met de trein vanaf Enschede, en wel een heel mooi gebied. 
Ik was er een half jaar geleden met mijn familie ook heen geweest, maar toen hebben we vooral gewandeld en heb ik niet erg veel foto's gemaakt. Deze keer was het andersom. We hebben een ruime middag gedaan over een wandeling van 5km. Niet gek als iedereen elk bloemetje en beestje wilt fotograferen! 

Fotomodel nummer 1

Door de blaadjes het bos niet meer kunnen zien :)


Onderstaande en bovenstaande foto zijn op exact dezelfde plek gemaakt. Het enige verschil is het standpunt. Het bloemetje stond aan het begin van het groen, het huisje erachter.
Drie op een rij (en de buiging van de tak doet ook leuk mee)  

 

Ik was vooral fan van deze bloemetjes, dophei genaamd. Zoals de naam al zegt, stond dit erg veel tussen de heide.


 Een zee van groene varens. Op de foto's komt het iets minder over, maar het was echt indrukwekkend groen haha.

Hebben jullie al vakantie? Ik ben nu sinds een ruime week vrij en dat bevalt me wel. Afgelopen periode was de drukste en meest stressvolle schoolperiode sinds mijn eindexamens. Het aantal uren werk ten opzichte van het aantal uren slaap liep op een gegeven moment een beetje uit de hand. Dus ik was wel toe aan vakantie! 

Groetjes Senna

3 opmerkingen:

 1. Mooi gebied, de Sallandse heuvelrug, ben er ook eens geweest. Mooi die dopheide, geen heideblauwtjes daar?
  Kan mij voorstellend dat je al fotograferend niet zoveel kilometers aflegt. Zo heb ik een vlinder route van 8 km gedaan, hele dag over gedaan :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ghita, nee helaas geen vlinderdjes gespot tussen de heide. Misschien dat ik daarvoor ook eens een vlinderroute moet gaan zoeken ;)

   Verwijderen
 2. Hoi Senna.

  Mooi gebied.
  Mooi heb je alles op de foto gezet.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen