Weerspiegelingen

08:49 Senna T. 10 Comments

De uiterwaarden van de IJssel staan onderwater. Met wat leuke wolken en planten in het water zorgt het voor leuke weerspiegelingen. Stiekem zit ik midden in mijn tweede tentamen week, maar gelukkig heb ik de zeven zwaarste toetsen gehad en kon ik dus nog wat foto's gaan maken met dit prachtige weer.Ik fotografeer trouwens wel erg vaak bij de IJssel. Maar het blijft er mooi, en vooral lekker dichtbij huis.

Bedankt voor de reacties op mijn vuurwerk foto's!
Groetjes Senna

10 opmerkingen:

 1. Wauw, dit vind ik echt heel mooi. Ik hou van foto's met spiegelingen, of het nu dieren zijn of bomen, ik vind het prachtig. De eerste 3 foto's vind ik het mooist, hoewel de lucht bij 4 en 5 ook wel erg goed meedoet, prachtige kleuren. En zo'n plekje bij de Ijssel lijkt me ook heerlijk om vaak te fotograferen, als ik zo'n fotostek dichtbij huis had zou ik dat ook doen.
  groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh Senna, wat heerlijk dat je er even tussenuit kon met dat prachtige weer. Beetje struinen in de buitenlucht is ook heel goed voor je brein!
  Ik snap je keuze voor dit gebied ook wel. Wat ziet de IJssel er zo mooi uit. Prachtige foto's heb je geschoten. Voor mij is foto 1 favoriet. Super gedaan!
  Hartelijke groet, Corrie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat prachtig, Senna, die weerspiegelingen en wat een mooie omgeving. Als ik daar woonde ging ik er ook vaak naar toe. Wat een geweldige sfeer op foto 3. Heel mooi gedaan. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Senna,
  Wat een prachtige foto's!! Schitterend gedaan.
  De kleuren van de lucht en de silhouetten van de bomen komen erg mooi over.
  Je eerste 4 foto's vind ik echt super!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Senna.

  Prachtige foto's heb je gemaakt Senna.

  Groettie van Patricia.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie foto's Senna! Ik kom zelf bij Zwolle de IJssel over en daar staat het water ook superhoog. Mooi om te zien met het stormachtige weer van laatst, maar dit is toch net even mooier. Ik vind je vierde foto het mooist!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit zijn wel hele mooie foto's Senna!
  Die weerspiegelingen zijn echt prachtig om te zien.
  Foto 4 en 7 springen er ook echt nog iets extra bovenuit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtige foto's! die met die rozige lucht vind ik echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen