Inspiratie delen #3

09:00 Senna T. 3 Comments

Het is weer het einde van de maand en dus deel ik weer drie artikelen/websites/filmpjes en drie blogs die te maken hebben met fotografie.

The Slomo Guys maken gave filmpjes in super slomotion. Afgelopen week hebben ze een filmpje geplaatst over de sluitertijd van een spiegelreflexcamera. Erg interessant en leuk om te zien! klik hier voor het filmpje


Fiddle Oak is de artiestennaam van Zev. Zev is vijftien jaar en maakt fantastische foto's en fotomanipulaties. Ontzettend knap gemaakt, bovendien figureert hij ook nog vaak zelf in zijn foto's.


Elena Shumilova is een Russische fotografe die foto's maakt van haar kinderen met boerderijdieren. De foto's zien er prachtig uit en stralen heel veel liefde uit tussen de kinderen en de dieren.


Inspirerende blogs:

Fiddle Oak (Zev) heeft ook een blog! Hoewel er niet veel artikelen op staan, is wat er staat wel erg leuk om te lezen. Hij geeft bijvoorbeeld korte uitleg over hoe de foto's tot stand zijn gekomen.

Vick Academy is een blog van fotografe Laura Vink. Op haar blog plaatst ze handige onder andere tips, tutorials en leuke weetjes over fotografie.

Stuff by Bo is een persoonlijke fotografie lifeblog van Bo. Ze maakt hele mooie foto's. Onlangs plaatste ze foto's die ze in Amerika gemaakt heeft, echt de moeite waard om te bekijken!

Wat vinden jullie van deze artikelen/blogs?
Groetjes Senna


3 opmerkingen:

  1. Wat lief dat je mij noemt! Leuk inspiratie artikel, kan ik ook inspiratie van opdoen! Liefs ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt ontzettend leuke blogs! Natuurlijk moet je ook niet je eigen blog vergeten ;) xx

    BeantwoordenVerwijderen