Bergwandeling

07:01 Senna T. 7 Comments

Een flinke wandeling door de bergen zit tegenwoordig standaard in onze vakantie. Een wandeling die we dit jaar maakten was wel erg mooi maar ook lang. Soms met erg steile stukken. We liepen langs een aantal meren en verder veel in het bos. Er staan erg mooie, hoge bomen. Ook groeiden er heel erg veel bosbessen. We hebben er veel geplukt en in het appartementje lekker bosbessenjam van gemaakt!


Bedankt voor de reacties op mijn vorige blog!
Groetjes Senna

7 opmerkingen:

 1. Hoi Senna,
  Schitterende opnames van deze mooie omgeving.
  Foto 1 vind ik echt geweldig net als foto 15. Mooi gedaan hoor!!

  Groetjes, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige impressie van je wandeling, wat is het daar mooi zeg, heerlijk die heuvels en groene bossen, ik zie een rood-witte markering dus waarschijnlijk heb je een stuk van een GR route gelopen ( europese lange afstands wandelingen), groetjes Ghita

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Inderdaad een heel mooi gebied. Er waren meerdere routes met rood-wit-rood markering +nummer. We hebben daar een van gevolgd. Ik heb nog nooit van GR routes gehoord, maar het zou goed kunnen hoor. Je hoeft er elk geval niet te verdwalen, op sommige stukken staat er op elke boom en steen wel een markering!

   Verwijderen
 3. Hai Senna,

  Mooie landschappen en goed gebruik gemaakt van de natuurlijke lijnen. Erg mooi om die lijnen te benadrukken in dit soort bossen en ook de staande uitsnedes erg goed gekozen.

  Groetjes,
  René

  BeantwoordenVerwijderen