Rozen

03:47 Senna T. 3 Comments

Mijn vorige bericht is alweer van een maand geleden! De afgelopen tijd ben ik niet echt aan fotograferen toegekomen. Ik dacht in de vakantie wel weer meer tijd te hebben, maar eigenlijk heb ik mijn vakantie behoorlijk vol gepland, met veel leuke dingen.

Ik heb ook weer ruzie met de google die mijn foto's 'automatisch verbeterd'. In google plus heb ik die optie uitgezet omdat het de foto's totaal verpest. Daarmee dacht ik het probleem te hebben opgelost, maar blijkbaar dus niet. De eerste twee foto's zijn uiteindelijk na vaak proberen toch nog normaal geupload, de derde wil echt niet. Ik heb het er maar bij laten staan zodat je kunt zien wat het verschil is met de normale foto's. Ook als ik tijdens het opstellen van het bericht op de foto's klik kan ik ze vaak niet meer vergroten, bij de eerste lukte het eerst niet en daarna opeens wel, bij de laatste kan het helemaal niet (of misschien na honderd keer proberen ook opeens wel). Ik hoop dat google hier snel iets aan doet. 
 
 
Bedacht voor de reacties op mijn vorige bericht! (en de tips om de foto's normaal te kunnen oploaden, wat echter maar tijdelijk heeft geholpen.
Groetjes Senna
 


 

3 reactie(s):