Procject kleur deel 1: Geel

09:15 Senna T. 3 Comments

Op het fotoforum gaat weer een nieuw project van start, en dat zullen jullie hier ook mee krijgen.
Het project luidt als volgt; Elke week maak je een foto, 8 weken lang, waarin in elke foto èèn kleur centraal staat. Deze week gaat het project van start en dit is mijn eerste foto, met als kleur geel
 

 
Ik hoop dat het duidelijk genoeg is te zien. Op de achtergrond staan een theekop en een theekan, op de voorgrond is het labeltje van een theezakje te zien.
 
Waarom kwam dit in mij op? De kleur geel valt erg op en daarom vond ik het een goede kleur om mee te beginnen. Voor mij is past bij thee de kleur geel erg goed, omdat onze theepot knalgeel is en de labeltjes van de theezakjes zijn dat ook. Natuurlijk moest wel de maroc-thee op de foto, mijn lievelingsthee.
 
Alle foto's van dit project bekijken? *klik hier*
 
 
Bedankt iedereen die een reactie op mijn vorige post(s) heeft achtergelaten!

3 opmerkingen:

 1. Hoi Senna!
  Ik kijk steeds naar je foto,
  en ik vind hem erg goed gelukt!
  Groetjes Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Senna,

  Wat leuk jouw blog!! Ik houd zelf ook veel van fotografie en kan er vast nog iets van leren :-) Zoek je al die dingen nu allemaal helemaal zelf uit? Knap van je!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi Senna, je kan de code van de foto zien als je 'm even upload op tinypic.com! Dan is het één van die vier codes.. Moet je even kijken welke ervan er hoort. Succes, en wat een mooie foto!

  BeantwoordenVerwijderen