Op de kinderboerderij

03:27 Senna T. 3 Comments

-Englis post: 'So I do:Bokeh' is now online: *klick here*-

Op het twee-daagse festival Live at the Brons in Zupthen heb ik mijn maatschappelijke stage gelopen. Dat is voor elke scholier een verplichte stage bij een maatschapelijk bedrijf/orginisatie.

Live at the Brons is een festival dat nu twee keer heeft plaatsgevonden. Het vond plaats bij het Bronsbergermeer. Er waren verschillende podia met optredens en in grote tenten waren o.a. voorstellingen en knutselactiviteiten. Ik hielp bij de knutselactiviteiten in de 'Kunsttent'. De opbrengst van het het festival ging naar twee goede doelen: Stichting Leergeld en Kinderboerderij Zutphen.

Als kind ging ik graag naar de kinderboerderij en nu vond ik het leuk om daar eens foto's te gaan maken. Er lopen erg veel schattige geitjes rond. Verder hebben zitten er veel gevleugelde dieren en konijntjes.

  Het was een leuk uitstapje met veel foto's als resultaat.

Bedankt voor alle reacties op mijn vorige bericht!
Groetjes Senna

3 opmerkingen:

 1. Senna wat een leuk en lief blogje is dit en je foto's zijn top !!!!
  Ga zo door meisje GEWELDIG !
  GRT,
  ANNIE
  http://anniezon.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. aaah, wat een super leuke fototjes allemaal!
  mooi gemaakt <3
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt me dat het een leuke stage is geweest, Senna. Je serie van de kinderboerderij is mooi geworden. Ik vind het ook heel leuk om op de kinderboerderij te fotograferen. Wat sneu voor die konijnen. Het zijn idd wel heel kleine hokjes. Foto 3 springt er voor mij uit. Zo leuk. Groetjes, Joke

  BeantwoordenVerwijderen