About

11:33 Senna 0 CommentsWelkom op mijn blog!

Wie ben ik

Mijn naam is Senna en ik ben 22 jaar. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de studie Kunst&Techniek (hoewel dat nu Creative Media & Game Technologies heet). Hierbij heb ik mij gespecialiseerd in video en animatie. Op dat gebied ben ik nu aan het freelancen en aan het ontdekken wat alle mogelijkheden zijn.

In mijn vrije tijd ben ik graag aan het fotograferen, wat veel te zien is op deze blog. Daarnaast speel ik graag basketbal en heb ik interesse in theater en muziek.

De blog

Mijn blog startte ik in 2012, omdat ik het leuk vond om foto's te delen. Ik wist nog nauwelijks wat bloggen was. De eerste camera die ik gebruikte was een simpel cameraatje van mijn ouders (die eerste foto's staan nog steeds online!). Later mocht ik de spiegelreflexcamera van mijn moeder lenen, wat een echte eye-opener was (diafragma en sluitertijd zorgen voor magie). 
Begin 2014 kocht ik mijn eerste eigen spiegelreflexcamera en onlangs kocht ik een systeemcamera, die ook erg geschikt is om mee te filmen.

Ik vind het leuk om verschillende soorten fotografie uit te proberen en te experimenteren met technieken. Tegenwoordig deel ik naast heel veel foto's ook af en toe een persoonlijk artikel of laat ik iets zien wat te maken heeft met video en animatie.