About

11:15 Senna 0 CommentsWelkom op mijn blog!

Wie ben ik

Mijn naam is Senna en ik ben 21 jaar. Ik volg de studie Kunst&Techniek ik Enschede. Dit is een super brede studie, maar ik specialiseer mijzelf op het moment in video en animatie. Daarvoor heb ik een half jaar in Engeland gestudeerd. Inmiddels ben ik weer op Nederlandse bodem èn begonnen aan het laatste jaar van mijn studie.
Dit jaar zit ik in het bestuur van mijn fotografievereniging wat het een beetje druk maakt, vooral gezien ik ook nog ben begonnen met schaatslessen en theater. 

De blog

Deze blog startte ik in 2012 omdat ik het leuk vond om foto's te delen. Ik wist nog nauwelijks wat bloggen was. De eerste camera die ik gebruikte was een simpel cameraatje van mijn ouders (die eerste foto's staan nog steeds op mijn blog!). Later mocht ik de spiegelreflexcamera van mijn moeder lenen, wat een echte eye-opener was (diafragma en sluitertijd zorgen voor magie). 
Begin 2014 kocht ik mijn eigen camera, een Canon600d die ik nu nog steeds met veel plezier gebruik. Ik vind het leuk om verschillende soorten fotografie uit te proberen en te experimenteren met technieken. Tegenwoordig deel ik naast heel veel foto's ook af en toe een persoonlijk artikel of laat ik iets zien wat ik met mijn studie heb gemaakt. 

0 reactie(s):