Van een regenachtig bos tot opkomende sneeuwklokjes

14:53 Senna T. 8 Comments

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik iets op mijn blog geplaatst heb. De afgelopen weken was ik heel druk. De ene tentamenweek eindigde en een nieuw kwartiel startte. Behalve de schooldingen was ik ook erg druk met allerlei andere dingen. Bijna elke avond had ik wel minstens één afspraak. Zo ben ik nu aan het trainen voor de Batavierenrace. De estafetteloop waar ik vorig jaar voor fotografeerde (zie foto's hier). Dit jaar ga ik zelf meedoen en moet ik 7.3 kilometer gaan lopen. Ondanks dat ik al twee keer in de week basketbal heb ik toch niet echt een goede hardloopconditie. Dus dat wordt nog heel wat rondjes door het park rennen. 


Elke week ben ik dus drie avonden aan het sporten, een avond bij mijn fotografievereniging en daarnaast waren er activiteiten van mijn studievereniging en heb ik nog een bijbaantje. Oftewel; drukdrukdruk. Gelukkig was er af en toe nog wel tijd voor een wandelingetje in de natuur. 


In dit artikel staan wat foto's van de afgelopen weken. Van een regenachtig bos tot opkomende sneeuwklokjes.Sallandse Heuvelrug

Met mijn ouders en zus gingen wandelen op de Sallandse Heuvelrug. Dit was een plek die ik al tijdje wilde bezoeken. Voornamelijk vanwege de heide. De heide is nu niet in bloei, maar alsnog vind ik het een heel mooi gebied. Ik zou graag nog een keer terug gaan om meer tijd te nemen om foto's te maken. 
Bokeh en druppels

Nog wat herfstige foto's van een regenachtige dag in het bos. De druppels op de takjes en bokeh in de achtergrond vind ik erg leuk. 
Tot slot heb ik gefotografeerd bij het evenement Route Suc6! Hierbij werden Kim Kötter en Dorothee Loorbach geïnterview over hun succes. Het was mijn eerste betaalde fotografieopdracht. Ik vond het spannend om te doen, maar ook vooral erg leuk! De foto's zijn te zien op de Facebookpagina (*klik*)

Bedankt voor de reacties op mijn mini-animatie!
Liefs Senna

8 reactie(s):