3D animatie - Bubble Fish

02:58 Senna T. 8 Comments


Een van de onderdelen van mijn opleiding is 3D modelleren en animeren. Eerder liet ik al een deze animatie (*klik*) zien die ik had gemaakt voor een vak op school. Helaas kregen we daarna geen les meer in 3D modelleren of animeren. Eigenlijk wilde ik nog wel meer leren, dus heb ik zelf een animatie gemaakt. Ik heb er een half jaar over gedaan, omdat ik er alleen aan werkte wanneer ik tijd over had en zin had om ermee bezig te zijn. 


Ik heb vooral geoefend met de emoties van de vis (ja een vis heeft ook gevoelens šŸ˜„). De verandering van verveeld naar verrast/blij.

Internet was hierbij mijn grootste vriend, omdat daar heel veel tutorials te vinden zijn! Ik heb gewerkt met Photoshop, Maya en After Effects voor het modelleren, animeren en bewerken.
Er zit geen geluid bij. Eigenlijk wilde ik er een GIF van maken, maar dat lukt niet.


Als ik weer tijd over heb, ga ik misschien wel weer aan een nieuwe animaties werken. Dat staat gelijk goed voor op mij portfolio voor de stage die ik nog moet gaan zoeken!

Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel,
Liefs Senna

8 reactie(s):

Portret van topsporters

04:03 Senna T. 8 Comments


Met mijn fotografievereniging Foton hebben we foto's gemaakt van topsporters van de Universiteit Twente. We kregen eerst een workshop van een professional en daarna gingen we zelf aan de slag in de splinternieuwe fotostudio. 

We hebben de foto's in een low-key sfeer gefotografeerd. Het idee was om krachtige portretten te maken, en niet actiefoto's. Vandaar ook dat we in een studio werkte en niet in een sportveld of hal.

Team gym

In tweetallen hebben we foto's gemaakt van verschillende sporters. Ik heb Ivo gefotografeerd, hij doet aan team gym.

De foto's zijn mooier in volledige weergave (even op de foto klikken)

Voor het sporten smeren turners hun handen in met magnesium, om meer grip te hebben. Magnesium hadden we niet beschikbaar, maar wel meel. Hiermee konden we een mooi poeder-effect creĆ«ren! 

Dammen 

De tweede topsporter die ik fotografeerde was Mitchel, een dammer op hoog niveau. 

Expositie

Afgelopen week werd de expositie van de foto's geopend. De foto's hangen op de campus van de UT. Het is wel heel gaaf om je eigen foto's zo groot aan de muur te zien hangen! Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel!
Liefs Senna

8 reactie(s):

Deze foto edits maakte ik met mijn tekentablet

04:57 Senna T. 5 Comments


Een tijdje geleden kocht ik een tekentablet (om digitaal mee te kunnen tekenen) en die moest ik natuurlijk uitproberen. Het is best even wennen om met pen te werken in plaatst van met je muis, maar uiteindelijk werkt het wel veel fijner! 

Om wat te oefenen ging ik aan de slag met Photoshop. Ik gebruikte meerdere foto's (de meeste van internet) en voegde die samen. Door te werken met laagmaskers kun je makkelijk delen van een foto wegpoetsen of weer tevoorschijn halen. 

Deze bewerking bestaat uit Ć©Ć©n foto en vijf effecten

Dit zijn een paar van de creaties die ik maakte. Bij bovenstaande gebruikte ik een eigen foto als basis en voor de effecten gebruikte ik materiaal van internet. Bij de onderstaande bewerkingen heb ik alles van internet gehaald. Het liefst zou ik eigen materiaal bewerken, maar om te oefenen is het gewoon veel makkelijker om het wereld wijde web tot je beschikking te hebben! 

Deze bewerking bestaat uit vijf foto's en drie effecten

Deze bewerking bestaat uit vier foto's en drie effecten 
Als je graag geweldige bewerking skills wilt zien moet je kijken naar het werk van Max Asabin. Geweldig hoe hij losse foto's omtovert tot Ć©Ć©n sfeervol geheel. Ik blijf nog maar even oefenen.

Bedankt voor jullie reacties op mijn vorige foto's!
Liefs Senna

5 reactie(s):