Zoo Antwerpen

12:25 Senna T. 6 Comments


Tijdens het maken van het jaaroverzicht van 2016 ontdekte ik dat ik deze foto's nog helemaal niet gedeeld had. Deze dieren fotografeerde ik afgelopen zomer in de Zoo van Antwerpen. Een half jaartje later, maar hier dus alsnog: de foto's van de Antwerpse dierentuin. Opvallend vond ik dat haast geen dieren actief waren. Heel veel dieren sliepen of lagen gewoon een beetje. Misschien was het te warm om wat te doen? Hihi, de nijlpaarden lieten even zien hoe groot hun bek is en hoe lang hun tong!

De pelikaan had genoeg van duiven in zijn territorium en besloop ze om bijna de veren eraf te happen.


In de zoo is ook een groot aquarium. Ik vind de onderwaterwereld heel mooi en het liefst zou ik tussen al die visjes zwemmen, maar door het glas staren is ook vermakelijk. Foto's maken door het glas is wel moeilijker, maar met deze foto's was ik wel heel blij.


 Jammer genoeg stonden sommige dieren, zoals de giraffes, in een klein tijdelijke ruimte omdat ze een nieuw gebied kregen.

Wat is jou favoriete dierentuin?

Bedankt voor de reacties op mijn jaaroverzicht!
Liefs Senna
6 reactie(s):

Jaaroverzicht 2016

03:05 Senna T. 8 Comments
De beste wensen voor 2017 allemaal! Zoals elk jaar begin ik het nieuwe jaar met een overzicht van mijn foto's van afgelopen jaar. Per maand heb ik mijn favoriete foto uitgezocht. 

JanuariDeze foto maakte ik tijdens de vakantie naar Tenerife. Dit is mijn favoriete foto omdat ik de hond heel leuk vind en de mistige, haast rozige lucht in de achtergrond heel mooi vind. 

Februari In februari heb ik niet erg veel gefotografeerd. Wel maakte ik deze foto met het uitzicht over Zutphen vanaf een toren.  

MaartIk ging naar Londen! Ik had alleen mijn smartphone mee om foto's te maken. De kwaliteit is dus erg laag, maar gezien ik verder geen foto's maakte in deze maand heeft deze foto toch mijn overzicht gehaald. 

 April


In April fotografeerde ik voor de Batavierenrace. Dit was een geweldige belevenis! 

MeiAls ik in Zutphen bij mijn ouders ben maken we regelmatig een wandelingetje in de buurt en dan neem ik vaak mijn camera mee. Zo maakte ik ook deze foto van het vliegtuig tussen de wolken. 

JuniIn Juni experimenteerde ik met freelensing en gebruikte ik een close-up filter om bloemetjes te fotograferen.

JuliMeer bloemetjes, maar deze keer in het avondlicht.

AugustusIn Augustus slaagde ik erin insecten op de foto te zetten!

SeptemberOefening baard kunst, dus nog maar meer insecten fotograferen. 

Oktober


Ik ging weer eens experimenteren. Deze keer gebruikte ik melk, ecoline en olie om deze bubbels te creëren. 

NovemberEen bezoek aan de prachtige stad Parijs. Dit straatje was zo mooi! 

DecemberIk houd van het fotograferen van vorst! Deze blaadjes met tegenlicht schitterden prachtig.

Bedankt voor alle reacties op mijn foto's van afgelopen jaar! Ik vind het altijd heel erg leuk om jullie mening te horen,
Liefs Senna

8 reactie(s):