A field of Wildflowers

02:20 Senna T. 10 CommentsHet zomerse weer zorgde ervoor dat ik weer eens ging zwemmen bij een meertje. Onderweg hiernaartoe kwam ik een strook met allemaal mooie wilde bloemen tegen langs de weg. Ik word al blij van het zien van al die mooie kleuren in het gras. Maar ook de fotografiekriebels beginnen dan te komen. 's avonds ben ik met mijn camera naar dezelfde plek terug gefietst om foto's te maken. 


Klaprozen vind ik altijd erg mooi en kleurrijk. Erg leuke rode bloemetjes tussen het groene gras.


Deze vrolijke gele bloemetjes kwam ik ook tegen. Als ik het goed heb heet dit waterkruiskruid (ja ik leer nog wat van het fotograferen). Nog een schattig boterbloempjeIk heb nog wat geëxperimenteerd met wat onderbelichte foto's van dit boerenwormkruid (wat een naam)Als afsluiter deze leuke drie schaapjes! 

En genieten jullie al van het zomerse weer? 

Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel!
Liefs Senna

10 reactie(s):

Avonduur in het Ruhrgebied

03:47 Senna T. 5 Comments


Allereerst even een klein dansje omdat ik vakantie heb! Gisteren had ik mijn laatste tentamen en vandaag ben ik dus heerlijk vrij (hoewel ik deze week volledig volgepland heb, maar dat zijn allemaal leuke dingen.) 
De laatste weken waren ontzettend druk. Wat ook wel te merken was aan het feit dat het hier op mijn blog erg rustig was. Ik heb dan ook weinig gefotografeerd. Daarom wat foto's uit de oude doos. 


Expeditie Ruhr

Afgelopen jaar was een van de opdrachten voor school om een online spel te bedenken en te maken voor een bedrijf. Het spel moest zich afspelen in het Ruhrgebied (een groot industrietrein in Duitsland). 
Wat er sowieso gemaakt moest worden: foto's, een video, een online game en flyers. 

We bezochten het terrein Zeche Zollverein, een van de bekendste plekken in het Ruhrgebied. Hier moesten we foto's maken en een video opnemen. Een uitdaging hierbij was dat alles in één dag moest. 

Deze foto is genomen vanaf het dak van het museum.Toevallig had ik met mijn ouders het Ruhrgebied al bezocht. In de vorige zomervakantie. (klik hier)
Deze keer heb ik veel meer detailfoto's gemaakt. 


 
 

kijk wat een leuk autootje! 
Video

Bij het spel hoorde ook een video ter introductie. Bij mijn spel moeten teams tegen elkaar strijden. Ze moeten aan de hand van hints en foto's bepaalde locaties te vinden. De video krijgen de teams te zien voordat het spel begint.

Als de video niet te zien is klik dan hier

Nu ga ik even niet meer aan school denken en gewoon lekker vakantie vieren!

Bedankt voor alle reacties op mijn vorige foto's,
Groetjes Senna

5 reactie(s):