Inspiratie delen #12

12:10 Senna T. 3 Comments

De laatste dag van oktober, dat betekend weer inspiratie delen! Ook deze maand heb ik weer veel prachtige foto's gezien op internet. 


Wojtek Piatek maakt hele inspirerende foto's van kinderen. Tussen zijn luchtige en blije foto's vond ik dit portret eruit springen. 


Kamil Kotarba maakt een bijzondere serie fotomanipulaties met als onderwerp de toenemende rol van technologie in ons leven. Ik vind de foto's erg treffend. 


Jordan Matter heeft allemaal geweldige foto's op zijn site staan. De foto's van de dansende kinderen zorgen voor een lach op mijn gezicht!

Inspirerende blogs:


De wereld door mijn lenzen: op deze blog van René staan de mooiste natuurfoto's. 

Cosmic cloud cadet: Kristien heeft een hele leuke blog. Ik ben vooral fan van haar 'monthly portaits'

Lamb loves fox: een blog vol prachtige foto's van kinderen!

Dit is trouwens alweer de twaalfde inspiratiepost. Een jaar lang inspiratie! Ik hoor graag wat jullie van deze post in het algemeen vinden, en natuurlijk van de bovenstaande fotografen en blogs. 

Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's,
Groetjes Senna


3 reactie(s):

één 50mm lens en duizend foto's

01:26 Senna T. 13 Comments


Degene die mijn blog al een tijdje volgen, weten dat ik regelmatig outfit-foto's maak voor Anne
Een tijd terug zijn we weer samen op pad gegaan. Deze keer heb ik vooral de 50mm lens gebruikt. We hebben ook veel portretfoto's gemaakt, en daarvoor is de 50mm ideaal. Voor de gehele outfit foto's had ik wel het idee dat ik soms een kilometer naar achter moest lopen.

13 reactie(s):

Het is herfst

04:30 Senna T. 9 Comments
Herfst
Het is weer herfst en dat betekend: paddenstoelentijd! De herfst is zeker niet mijn favoriete seizoen. Het wordt weer kouder en langer donker (vroeg opstaan wordt nu echt een ramp). Ook zitten er straks weer over spinnen en rijden de treinen waarschijnlijk vaker niet dan wel (wat vrij lastig wordt gezien ik elke dag met de trein naar school moet). 

Voordelen
Toch heeft de herfst ook voordelen! Er valt namelijk van alles te fotograferen. Je hoeft minder vroeg op te staan voor een zonsopgang of het 'gouden uurtje' en de bossen krijgen mooie kleuren. En natuurlijk komen er weer paddenstoelen. 
Het is de laatste dagen erg mooi weer. Gisteren ging ik, samen met mijn vader, op zoek naam paddenstoelen in het bos. Ik heb al heel veel paddenstoelenfoto's voorbij zien komen, dus ik dacht dat het wel makkelijk zou zijn om ze te vinden. We zijn naar een plek gegaan waar ooit heel veel paddenstoelen stonden (en ik ooit deze foto maakte). 

Helaas waren er veel minder paddenstoelen dan we hadden gedacht. We kwamen er wel een paar tegen waar ik dan toch nog foto's van heb gemaakt. 


Twee keer dezelfde paddenstoel, net een ander standpunt. 
Dan maar wat andere dingen fotograferen. Op een andere plek trouwens. Het lage avondlicht zorgde bij deze besjes voor een hele mooie bokeh in de achtergrond.De lucht was stralend blauw met veel vliegtuigstrepen en bijzondere wolkjes.


En tot slot nog wat foto's met tegenlicht, gewoon omdat het zulk sfeervol licht is.
 Wat vinden jullie de voor- en nadelen van de herfst?
Groetjes Senna
9 reactie(s):