Inspiratie Delen #9

04:12 Senna T. 2 Comments

Het is weer het einde van de maand en dus deel ik weer fotografie inspiratie van Juli. Deze keer drie fotografen van Flickr. Echt, eenmaal aan het kijken op deze site is het soms lastig om te stoppen. Zoveel prachtige foto's staan er op.

Jeff Lewis. Als je mooie landschapfoto's wilt zien moet je zeker zijn account eens bekijken.


Łukasz Gwiździel maakt prachtige natuurfoto's. Heel veel mooie foto's van dieren, maar ook erg sfeervolle landschapsfoto's en bloemen.

Fokko Muller is een Nederlandse fotograaf. Hij maakt hele boeiende straatfoto's. Deze foto is uit een van zijn series, 'Straathonden'.


Inspirerende blogs:


Kramam's Fotoblog. De macrofoto's van Anita vind ik altijd schitterend! 

Iederedagkoningsdag De 24-jarige Iris maakt allerlei mooie foto's met een fijn sfeertje.

Oceandust: Rachel maakt prachtige foto's van o.a. mensen en dieren. 


Wat vinden jullie van deze fotografen/blogs? 

Bedankt voor de reacties op mijn bloemenfoto's,
Groetjes Senna

2 reactie(s):

Close-up bloemen

05:46 Senna T. 12 Comments


Buiten stormt het, maar binnen staan de bloemen er vrolijk bij. We hebben zonnebloemen, hortensia en een orchidee. Altijd leuk om te fotograferen! 
Deze foto's heb ik gemaakt met 50mm lens en close-up filter. 
Ik heb een beetje gespeeld met bloemetjes in de voorgrond en een groot diafragma, waardoor er bijzondere effecten ontstaan. Bedankt voor de reacties op mijn tekeningen!
Groetjes Senna

12 reactie(s):

Portretten tekenen

09:17 Senna T. 3 CommentsEen maand geleden liet ik wat aquarelschilderingen zien. Daar kreeg ik enthousiaste reacties op. Ik heb besloten om ook wat tekeningen te laten zien die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. Tot een tijdje terug was ik zelf van mening dat ik helemaal niet kon tekenen. Toch ging ik een beetje oefenen en tot mijn verrassing ging het steeds beter. Inmiddels heb ik wat tekeningen die ik het wel waard vind om op mijn blog te zetten. 

De tekeningen zijn allemaal nagetekend van foto's, op de eerste na. Niet erg creatief dus, maar wel een handige manier om te oefenen met het tekenen van portretten. Het kan dus zijn dat je een bekende acteur of zo herkent. Hoewel de kans ook groot is dat ze niet erg herkenbaar zijn. 
Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's!
Groetjes Senna

3 reactie(s):

Rainy day

02:50 Senna T. 8 Comments
Gisteren naar het bos geweest voor een wandeling en een picknick. Het begon te regenen, niet heel hard gelukkig, maar we besloten na de wandeling om de picknick maar thuis voort te zetten. 


We kwamen nog wilde zwijnen tegen. Die trouwens niet heel wild waren, ze kwamen erg dicht in de buurt.
Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel!
Groetjes Senna

8 reactie(s):