Inspiratie delen #8

04:53 Senna T. 11 Comments

Gisteren was de laatste dag van juni, maar ik had het zo druk dat ik vergeten was een inspiratie-artikel te plaatsen. Dus vandaag ik deel weer fotografie-inspiratie! 


Ron ter Brug is een Nederlandse fotograaf die prachtige foto's maakt van het Nederlandse landschap.


Andre Goncalves fotografeert ramen over de hele wereld. Vooral omdat het er zo veel bij elkaar zijn geeft het een heel leuk beeld. Ook leuk om te zien hoe de ramen binnen een stad bij elkaar passen, en erg verschillende van die van andere steden.


Stephen McMennamygrote kans dat je zijn combophoto's al bent tegengekomen op internet. Ik heb er verschillende dingen over gelezen, dat hij foto's van instagram haalt en die combineert en dat hij Photoshop gebruikt of juist niet. Maar volgens mij maakt hij de foto's wel degelijk zelf en maakt er dan verrassende combinaties van. Ik vond deze wel bij het weer van vandaag passen: lekker veel ijs eten :)

Inspirerende blogs:


Kristel van Berkel PHOTOGRAPHY: Ik volg haar blog sinds kort en ik was onder de indruk van de prachtige portretten die ze maakte tijdens het Golden Hour. Er staan nog meer prachtige foto's op haar blog, en trouwens ook hele mooi tekeningen.

Patsfoto's is een blog van Patricia. Ze maakt mooie foto's van heel veel verschillende vogels en andere dieren. Altijd erg leuk om te zien en ik leer nog regelmatig voor mij onbekende soorten kennen.

Natuurkieker. Op deze blog plaatst Coby veel verschillende natuurfoto's. Veel vogels, maar ook prachtige macrofoto's.

Wat vinden jullie van deze artikelen en blogs? 
Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel! Ik ga zeker vaker wat van mijn schilderijtjes en tekeningen laten zien. 
Groetjes Senna

11 reactie(s):

Aquarel #Schilderen

02:10 Senna T. 12 Comments


Whoa, dat is niet wat we gewend zijn. Schilderijtjes op een fotoblog! 
Ik heb er ook lang over nagedacht of ik dit wel op mijn blog zou plaatsen. Maar: de tijd van alleen maar foto's is voorbij! (naja, het zijn natuurlijk foto's van schilderingen, dus nog steeds foto's...) 

Tijd om eens wat van mijn andere hobby's te laten zien. Bijvoorbeeld schilderen. Vroeger deed ik het veel: schilderen en knutselen. De laatste jaren ben ik vrij weinig mee bezig geweest, tot ongeveer een half jaar geleden. 
Ik ben niet super trost op deze aquarelletjes, maar ik heb besloten dat ik het toch leuk vind om te laten zien. Dus hopelijk vinden jullie het ook leuk om te bekijken. En anders kun je voortaan de artikelen met #schilderen overslaan ;)


Bedankt voor alle reacties op mijn vorige artikel!
Groetjes Senna

12 reactie(s):

Rozen in water

02:59 Senna T. 9 CommentsWeer een leuk experimentje met water en inkt. Deze keer staan er rozen bij. 
Je ziet nog allemaal reflecties en de foto's zijn verre van perfect, maar ik vind het leuk om een beetje wat uit te proberen. En het leverde toch ook wel mooie resultaten op. Het is mooi om te zien hoe de inkt om de rozen heen valt. Toch blijven de strepen licht mij storen. Nog even oefenen dus. Het water werd erg troebel door de inkt, dat had een beetje een schilderachtig effect.
Bedankt voor alle felicitaties voor het behalen van mijn diploma!
Groetjes Senna

9 reactie(s):

De vlag hangt uit!

11:51 Senna T. 17 Comments


Na een tijd (die eindeloos leek te duren) in spanning te hebben gezeten, was vanmiddag om drie over half vijf dan eindelijk het verlossende telefoontje:

Ik ben GESLAAGD!

Na zes jaar lessen, verslagen, toetsen en plezier sluit ik mijn middelbareschooltijd af met een vwo-diploma. Best wel een beetje trost. En heeel blij (zoals je wel aan mijn hoofd op de foto's hieronder ziet)

De credits voor de foto's gaan naar mijn mams :)

 Bedankt allemaal voor jullie succeswensen de afgelopen tijd. Ik heb de liefste volgers van het land :)
Groetjes Senna

17 reactie(s):

Foto's bloemetjes en graafmachines

05:06 Senna T. 8 Comments


Een tijdje terug foto's gemaakt mij de uiterwaarden van de IJssel. Er werd gewerkt met graafmachines en er stonden leuke bloemetjes. 


Bedankt voor de reacties op mijn vorige artikel!
Groetjes Senna

8 reactie(s):