Inspiratie delen #6

09:14 Senna T. 8 Comments

Alweer de laatste dag van April, dus weer een artikel vol met fotografie inspiratie. 
Wrightkitchen. Zelf heb ik geen instagram, maar zo nu en dan kom ik terecht op een leuk account. Zoals dit account van Brittany Wright. Ze maakt de kleurrijkste foto's van eten. Jumjum


Mikko Lagerstedt maakt prachtige foto's in het donker. Geweldige inspiratie voor avondfotografie.

crazy photographers. Een serie van foto's op BoredPanda van die fotografen alles over hebben voor de perfecte foto. Erg hilarisch en misschien een beetje herkenbaar?

Inspirerende blogs:

Liefslaaura is een blog van de vijftienjarige Laura. Ze plaatst hele mooie foto's (en blogt ook over andere dingen).

Joke's Camera. Joke maakt hele mooi natuurfoto's. Erg inspirerend, na haar laatste post wil ik bijvoorbeeld opeens dolgraag een keer bollenvelden gaan fotograferen!

Searching for tomorrow. Dit is een blog van Kitty en Nathan. Wat ik zo prachtig vind aan de foto's is dat ze heel erg sfeervol zijn. En ze passen allemaal bij elkaar.

Wat vinden jullie van deze artikelen en blogs? 

bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's
Groetjes Senna


Alle foto's in dit artikel zijn NIET door mij gemaakt, 
Klik op een link om naar de website te gaan

8 reactie(s):

Wandelingetje

07:35 Senna T. 8 Comments
Het is fijn om in de natuur te lopen. De vogeltjes die fluiten en de zon die door de bomen schijnt. En natuurlijk een mooie gelegenheid om foto's te maken.  


Bedankt voor de reacties op mijn vorige foto's!
Groetjes Senna

8 reactie(s):

Bloemetjes

02:16 Senna T. 11 CommentsBloesem aan de bomen geeft mij een echt lente-gevoel! Wanneer ik naar school fiets kom ik langs een parkje waar een aantal struiken al bloesem hebben. Het ziet er heel vrolijk uit. Houden jullie ook zo van de lente?

Het weer was de laatste dagen wel nogal wisselvallig. Gisterochtend deed ik de gordijnen open en zag ik een blauwe lucht met een heerlijk zonnetje. Even later kwam er een hagelbui over. Daarna zag ik vanuit mijn ooghoek: Is dat sneeuw?! Jawel, er dwarrelde koude witte vlokjes naar beneden. April... doet wat hij wil. Aan de buienradar hadden we ook niet zo veel. Gelukkig werd het tussen de buien door lekker zonnig en ben ik niet in een hagelbui beland tijdens het fotograferen.


De onderstaande plantjes staan bij ons in de tuin. Ik heb geprobeerd een naam te vinden, want ik vind dat ik mijn kennis over wat ik allemaal fotografeer wel iets zou mogen vergroten. Helaas leverde de beschrijving 'groene plantjes' iets te veel zoekresultaten op. (Weet iemand de naam?)

 En nog een stekelig plantje waar volgens mij erg lekkere vruchtjes aan komen.


In een parkje stond een paar vierkante meter vol met al deze blauwe bloemetjes. Ik heb bij deze ook naar de naam gezocht, volgens mij worden deze bloemen sterhyacinten genoemd. 

Ik heb de foto's trouwens aardig bewerkt. Beetje gespeeld met kleuren en contrast. Hierdoor zijn ze waarschijnlijk wat minder natuurgetrouw, maar naar mijn idee wel sfeervoller. Wat vinden jullie ervan?

Fijne Paasdagen allemaal,
Groetjes Senna
11 reactie(s):