Op de kinderboerderij

03:27 Senna T. 3 Comments

-Englis post: 'So I do:Bokeh' is now online: *klick here*-

Op het twee-daagse festival Live at the Brons in Zupthen heb ik mijn maatschappelijke stage gelopen. Dat is voor elke scholier een verplichte stage bij een maatschapelijk bedrijf/orginisatie.

Live at the Brons is een festival dat nu twee keer heeft plaatsgevonden. Het vond plaats bij het Bronsbergermeer. Er waren verschillende podia met optredens en in grote tenten waren o.a. voorstellingen en knutselactiviteiten. Ik hielp bij de knutselactiviteiten in de 'Kunsttent'. De opbrengst van het het festival ging naar twee goede doelen: Stichting Leergeld en Kinderboerderij Zutphen.

Als kind ging ik graag naar de kinderboerderij en nu vond ik het leuk om daar eens foto's te gaan maken. Er lopen erg veel schattige geitjes rond. Verder hebben zitten er veel gevleugelde dieren en konijntjes.

  Het was een leuk uitstapje met veel foto's als resultaat.

Bedankt voor alle reacties op mijn vorige bericht!
Groetjes Senna

3 reactie(s):

Tutorial - Panaroma maken met smartphone

08:47 Senna T. 2 Comments

Laats heb ik een leuke app op mijn smartphone gedownload waarmee je snel en gemakkelijk leuke panorama foto's kan maken. Deze zo-doe-ik-dat is dus niet heel erg bijzonder, gezien de app het meeste al bepaalt en er niet veel creativiteit of techniek bij van pas komt.
 
De app heet DMD Panorama en is gratis te downloaden in de Playstore (Android) en in de Appstore voor €1,79 te koop. De Android versie is wel met reclame, maar voor 69 cent kun je een reclame-loze versie kopen.
 Lees meer en ontdek hoe makkelijk deze app werkt!

2 reactie(s):

Één jaar bloggen

07:52 Senna T. 2 Comments

Vandaag vieren we feest op mijn blog! Mijn blog bestaat namelijk één jaar.
Eigenlijk was het gister precies een jaar geleden dat ik mijn eerste berichte plaatste, maar toen hadden we thuis al feest omdat mijn zus geslaagd is voor haar VWO diploma =)

Het is geen groot feest, maar ik heb wel voor ballonnen gezorgd.
Allereerst wil ik aankondigen dat de naam van mijn blog gaat veranderen! Ik heb een jaar geleden een snel een naam bedacht: mijn naam +leeftijd. Wauw! wat spetterend origineel *kuch*. Bovendien ben ik inmiddels 16 ;). Daarom wordt de naam van mijn blog verandert in: Wonderfulworldonphoto.blogspot.com. UPDATE: Ik was toch niet tevreden over de name. Daarom zal mijn blog anders gaan heten: www.Sennacamara.blogspot.com . Ik wil meer in het engels gaan bloggen, vandaar een engelse naam. De naam zal over twee weken veranderen. Dus als je graag op mijn blog komt schrijf het dan even op zodat je niet straks mijn blog kwijt bent. (even voor de duidelijkheid: de volgers van mijn blog blijven volgensmij gewoon staan, dus die hoeven zich geen zorgen te maken).


Toen ik mijn blog begon wist ik eigenlijk nog niet waar ik over wilde gaan bloggen. Ik dacht aan foto's, qoutes, recepten en nog meer. Uiteindelijk bleek toch dat mijn passie bij de fotografie ligt. Hoewel ik bakken ook erg leuk vind doe ik dat meestal gewoon via een recept van internet, die hoeven dus niet ook nog op mijn blog te komen. Ik ben lid geworden van een fotoforum en daar heb ik veel geleert. Door te mijn foto's op het forum en op mijn blog te plaatsen kreeg ik veel reacties waardoor ik het leuk vond om te blijven doen. Dus bedankt allemaal voor jullie reacties en tips!


Ik hoorde dat Google Reader zou gaan stoppen. En wel vandaag. Maar ik zie dat ik nog steeds blogs volg en gevolgt word, dus ik weet niet in hoeverre dit klopt. Toch heb ik een account aangemaakt op bloglovin.com. Hiermee kun je niet alleen blogger blogs volgen, maar alle blogs op internet. De nieuwe berichten komen in een overzicht te staan en je kunt ze ook sorteren. Als je mijn blog wilt volgen op bloglovin ga dan naar: http://www.bloglovin.com/blog/4418957/sennas-fotoblog.
Inmiddels heb ik al 22 volgers (19 GFC en 3 bloglovin) en daar ben ik erg blij mee! Ik vind het leuk om reacties te lezen en krijg ook veel handige tips!

Verder heb ik op mijn blog al 6234 pageviews (en nu weer meer), 80 berichten geplaatst (dit is nummer 81) en 161 reacties! Bedankt allemaal! Als ik naar de pageviews kijk zie ik dat mijn zo-doe-ik-dat-jes erg populair zijn. Hierin geef ik uitleg over hoe ik bepaalde foto's maak. Het is natuurlijk ook heel erg leuk om dingen te leren i.p.v. alleen foto's te bekijken. Ik ga proberen meer zo-doe-ik-dat-jes te plaatsen! Mijn bokeh-zo doe ik dat was het populairst. Met maar liefst 130 pageviews! En daarna volgt de druppels-zo doe ik dat met 123 pageviews! Hopelijk waren de bezoekers tevreden en konden zei ook aan de slag.

Vergeet dus niet dat de naam van dit blog over twee weken zal veranderen in Wonderfulworldonphoto.blogspot.com

Bedankt voor alle reacties!
Groetjes Senna

2 reactie(s):