Zelfgeschoten foto's

11:17 Senna T. 0 Comments

Dat je een foto 'schiet' vind ik raar klinken, maar zo zegt men dat nou eenmaal. Of heb ik het mis en moet ik gewoon zeggen dat ik de onderstaande foto's zelf genomen heb? Of klinkt dat nog steeds niet oke en is het logischer als ik ze gemaakt heb?

Om te beginnen heb ik hieronder een aantal foto's geplaatst die oorspronkelijk op mijn site staan. Ik en nu aan het uittesten of ik ze beter op dit blog kan zetten. Ik loop al een hele tijd te knoeien met de lay-out van mijn website, en ik vind m nog steeds niet goed genoeg. Bovendien is al de helft van de ruimte vol. Niet echt geschikt dus. Ik hoop dat dit blog de uitkomst bied voor mijn foto's en de andere dingen die ik later nog ga plaatsen.

Deze aapjes heb ik zelf gehaakt. Helaas komt het uit een boek waarvan de patronen niet zomaar verspreid mogen worden. Dus je kunt ze niet zelf namaken, tenzij je het boek hebt natuurlijk, maar je kan wel deze afbeelding overnemen en bijvoorbeeld als bureaublad achtergrond gebruiken.

We hebben thuis twee hamsters, een mannetje en een vrouwtje. Ze hebben samen zeven schattige kleine hamstertjes gekregen die helaas allemaal naar andere baasjes moesten. We hebben erg van ze genoten!

Deze kop en schotel heb ik voor mijn verjaardag gekregen. Ik vond 'm zo lief dat ik er deze foto van heb gemaakt en bewerkt.
Een van mijn eerste creaties, en ik ben er nog steeds blij mee. De tekst heb ik niet zelf verzonnen maar kwam ik tegen in een reclamefolder. Ik heb chocolade gesmolten en daarvan chocolaatjes gegoten in hartjesvormpjes. 

Ik ben dol op bloemen! Deze tulpen vond ik erg leuk omdat ze telkens te weinig water hadden en dan slap gingen hangen. Maar het grappige was dat zodra je ze water gaf, ze in vijf minuten weer overeind stonden. 
In de vroege lente een hele fietstocht gemaakt op zoek naar lammetjes en uiteindelijk kwam ik een heel weiland vol tegen! Super schattig natuurlijk! Het was nog lastig om de huppelende lammetjes scherp op de foto te krijgen, maar uiteindelijk heb ik deze toch mooi erop staan.


Je mag al deze foto's opslaan als je wilt verspreiden of wat dan ook. Zo lang je er maar geen misbruik van maakt. Je kan ze bijvoorbeeld als bureaublad-achtergrond gebruiken of leuk naar iemand sturen. Veel plezier ermee :)

0 reactie(s):

Waar gaat mijn blog over

09:02 Senna T. 0 Comments


Al heel lang vind ik het leuk om foto's te maken en die te bewerken. Vaak bedenk ik er een leuke of mooie tekst bij. Een aantal van die foto's wil ik op mijn blog plaatsen en ik hoop dat ik er dan reacties op krijg. ^_^

Fotograferen doe ik voor mijn plezier. Net als bloggen. Het lijkt mij erg leuk om mijn foto's te delen er hier reacties op te krijgen. Ik neem ook vaak een kijkje op andere fotoblogs of forums om inspiratie op te doen, nieuwe dingen te leren en anderen mijn mening over hun foto's te geven.

Ik heb een eigen online kaartenshop! Kijk op Senna.sendasmile.com. De kaarten zijn door mij ontworpen op bassis van de foto's van dit blog. Daarom houd ik jullie op de hoogte van de updates van mijn shop op mijn blog.

Op mijn blog komt ongeveer één keer per week een bericht met foto's die ik gemaakt heb. Soms heb ik misschien minder tijd, zin of inspiratie en zal er niks komen en in vakanties is de kans groot dat er meer foto's verschijnen. Ik fotografeer vanalles. Veel natuur zoals landschappen, bloemen en dieren. Daarnaast vind ik het erg leuk om dingen uit te proberen als het fotograferen van alledaagse objecten of juist vallen druppels. Mensen fotograferen vind ik ook leuk, maar niet al mijn 'modelen' willen op het internet staan, dus portret zul je niet vaak tegenkomen. Ik vind het ook leuk om tutorials te schrijven, maar dan zal ik eerst zelf beter moeten worden. Wel zal ik af en toe uitleg geven hoe ik mijn foto's heb gemaakt en kunnen jullie altijd vragen stellen. Tips voor mijn foto's zijn van harte welkom!

0 reactie(s):

Mijn eerste blog

08:34 Senna T. 2 Comments

Hallo allemaal,
Dit is mijn eerste blog en alles is hier voor mij nog nieuw. Een vriendin van mij heeft een hele leuke blog waar ik vaak op kijk. Via haar ben ik ook in op blogspot.com gekomen. Haar blog is te zien op: http://www.movieanne.blogspot.nl/. Vandaag ben ik bezig om de basis van mijn blog te maken. Een mooie lay-out en ik moet nog wat handigheid krijgen in deze site. Ik hoop dat ik snel kan beginnen met leuke dingen op mijn blog te zetten. Het liefst begin ik daar vandaag nog mee. Omdat ik nu zo goed als vakantie heb, leek mij dit een geschikt moment om een blog te starten. Ik heb lekker veel tijd nu, waarvan ik een groot deel aan mijn blog kan besteden.

Allereerst zal ik mij even voorstellen
Ik ben Senna en ik ben 15 jaar. Een aantal van mijn hobby's zijn; basketballen, creatief bezig
zijn en boven al FOTOGRAFEREN!

Dit is de camara waarmee ik fotografeer, een Canon 300D. (plaatje van internet)Ik ben nog veel aan het ontdekken wat er allemaal kan op gebied van fotografie. Op dit blog laat ik jullie een deel van mijn foto's zien.
Als het goed is staat er elke week minstens één nieuw
bericht. Als er een keer geen bericht is, kun je een kijkje nemen in mij archief. (die nu nog moet komen, haha)
Ik hoop dat jullie van mijn blog genieten! En ik zou het heel erg leuk vinden als jullie een reactie achter laten. Je kunt mij volgen via Google Friend Connect, bloglovin of via E-mail.

Liefs,Senna

2 reactie(s):